Eurovisioon.

 Selleks korraks on eurovisioon läbi. Võitja kohta on igaühel õigus oma arvamusele. Kellele meeldis ja kellele mitte. Kokkuvõttes pidi ja keegi võitma.

Mina vaatan eurovisiooni poolfinaale ja finaali. Seda kuidas nt Eesti või Hispaania oma laulu valib ma ei vaata. Samuti ei kuula ma neid laule enne, kui poolfinaalis. Ja sellest täiesti piisab.

Nagu juba öeldud, siis kuulan laulu alles poolfinaalis. Eesti laulu kohta olin kommentaare lugenud ja need olid seinast seina. Mulle jäi mulje, et tegemist on „kohutava“ lauluga. Kuulasin esimest korda neljapäeva õhtul ja ei osanud suurt midagi arvata. Osad sõnad läksid kaduma, kui selle eest oli rütm hea. Igaks juhuks otsustasime Peetriga reedel uuesti kuulata. Kuulasime lausa 2x järjest, mis oli suur viga 🤣🤣🤣🤣. Mulle hakkas see laul meeldima. Uskumatu. Reedel sai teda korduvalt kuulatud ja laupäev läks samamoodi. Oli mul vaja seda laulu kuulata.

Laupäeval otsustasime rannikule minna ja ööseks jääda. Broneerisime selleks hotell toad, lapsed olid omaette 🤣. Tubades olid väiksed televiisorid. Peeter ütles, et oleks pidanud teatri binokli kaasa võtma. Mõtlesime, et lähme alla baari vaatama. Seal mängis MTV, läksime baarmeniga rääkima. Tema ütles, et tuleb baariülemaga rääkida. Tuligi nimetatud tegelane. Teretasime viisakalt (olime Marleniga) küsisime, kuidas läheb. Kõigepealt ikka viisakused. Tüüp vaatas meid kahtlustavalt ja nii me küsisime, kas saaks televiisoris kanali ära vahetada. Tema küsimise peale miks ütlesime, et tahame oma riigi laulu näha. Seepeal küsis ta kus kohast me pärit oleme. Kuid ta võttis puldi ja läksime teleka juurde. Kanalite vahetades küsis ta, kuidas me üldse hispaania keelt oskame. Ütlesime kus kohas me elame ja tema küsis täpsustuseks küla nime. Tuli välja, et ta on suhteliselt meie lähedalt. Mis kõik jutu käigus välja ei tule. Igatahes saime Eesti esituse suurel ekraanil vaadatud. Seejärel algas baari teises otsas kontsert ja enam ei kuulnud eurovisiooni laule. Läksime hoopis välja jalutama. Hindamise vaatasime ära enda toas. Oleks arvanud, et Eesti laulu hinnatakse kõrgemalt. Samas kõik laulud di saagi võitjaks tulla. Kes see ikka tahab eurovisiooni korraldada. Kuskilt kommentaarist lugesin, et hea et võiti ei tulnud. Muidu oleks uus maks tulnud, eurovisioonimaks 😁. Keegi oleks pidanud ju selle ürituse kinni maksma. Eks näis, millised laulud järgmine aasta on. Seega järgmiste lauludeni.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Natuke nalja.