Natuke siit ja sealt.

Piisab vaid kodust välja minna, kui kohe midagi toimub.

Sõime hotellis hommikust Peetriga. Tuli teenindaja ja ma ulatasin talle nõud. Viisaka inimesena ütlesin aitäh. Ja siis hakkas pihta 🤣. Peeter küsis miks ma aitäh ütlesin. Seletasin, et viisakas oli öelda aitäh, kuna teenindaja võttis nõud. Igatahes seletasime nii mõned minutid. Kuni Peeter küsis, miks ikka aitäh. Kurjam, siis jõudis minu pikkadele juhtmetele ka kohale, et ma ütlesin eesti keeles 🤣🤣🤣🤣. Teenindaja võis mind imelikuks pidada, kuid pole hullu. Selle peale mulle meenub, kuidas üks tuttav küsis, kuidas eesti keeles on ema. Vastasin talle ja ta jäi mind imeliku näoga vaatama. Esimese hetkega aru, milles asi. Mõtlesin ja taipasin, et ma ütlesin ema hispaania keeles 🤣. Ühesõnaga minu andekusel pole piire.

Läksime päeval lastega kauba tänavale jalutama (hotelli lähedal pikk tänav). Nagu ikka vaatasin ma ringi. Vaatasin ühe poe poole ja silma jäi midagi kummalist. Üks mees oli kummargile ukse juures olevate riiete juures. Rabas endale riideid sülle, ühtegi teist inimest seal ei olnud. Seejärel haaras ta riided sülle ja hakkas poest välja jooksma. Turvaväravad hakkasid karjuma ja väljas pistsin mina karjuma varas. Tegin seda eesti keeles. Kuid sellest polnud probleemi. Varas ehmatas minu reaktsiooni peale ja pani riided tagasi. Teiselt poolt tulnud naine läks vargaga rääkima ja lubas politsei kutsuda. Mina samal ajal seletasin ülejäänud rahvale, mis juhtus. Ühed teadsid rääkida, et tegemist on tuntud vargaga. Soovitasid meil ettevaatlikud olla. Seda me ka tegime ja jalutasime edasi. Sama tänavat mööda tagasi tulles nägime, et politsei on seal poes, kus toimus vargusekatse. Mida nad seal tegid, ma ei tea. Ja see ei puutunud enam minusse. Eks need vargused ole siin (kõikjal) igapäevane teema. See, et üks vargus jäi teostamata on väike asi, kuid teenindaja jaoks kindlasti meeldiv. Ma ei ole 100% kindel, kuid minu teada maksavad teenindajad puudujäägi oma palgast kinni. Seega märgake enda ümber toimuvat ja vajadusel andke valjuhäälselt sellest märku.

Sellega ei lõppenud minu toimetamised. Hotellis võtsime kaks tuba, lapsed said oma toa, toad olid kõrvuti. Hommikul läksime neile külla, koputasin ja ütlesin room servise (toateenindus). Kõrvalt uks tehti hooga lahti, mingi puberteet vaatas. Meid ajas naerma, ütlesin vabandust. Selle peale löödi uks sellise pauguga kinni hea, et uks ette jäi 🤣.

Veel viimane seik. Tulime Peetriga söömast ja hakkasime lifti minema. Nägime, et inimesed tulid liftid poolt (lift oli nurga taga). Hakkasime kiirelt sinna poole minema. Tavaliselt peab tükk aega lifti ootama ja peale sööki ei taha/jaksa 😁trepist käia. Kohale jõudes nägin, et uks hakkab sulgema. Panin jala ukse vahele, et uks uuesti avaneks. Ei midagi. Vajutasime nuppu ja uks avanes. Meid ennast ajas naerma. Kui uksed avanesid ilmnes, et inimesed olid sees. Läksime lifti ja nemad ütlesid, et nägid jalga enne. Me, siis seletasime miks nii tegime. Tundus, et nad said aru.

Paraku said vabad päevad otsa. Ja nii me olime sunnitud koju tagasi tulema. Head asjad saavad liiga kiirelt otsa.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.