Tekk

Mina olen tuntud-teatud külmavares. Nagu Peeter ütleb, siis on mul külm isegi saunalaval, kui päike peale paistab. Umbes nii see ongi. Viimased kaks suve on mul kohati palav olnud. See vist on seotud minu tervisliku seisundiga. Või, siis mitte. Kes toda teab.

Igatahes olen ma aastaid jah just aastaid uut tekki tahtnud. Poes vaadates on kõik nii õhukesed. Ja need, mis teki mõõdu välja annavad maksavad liiga palju. Mul käsi ei tõuse ostma tekki, mis maksab alates 300€. Seega olen pikalt otsinud. Eelmine suvi jäi üks tekk Ikeas silma. Kuna oli soe, siis ei ostnud. Näitajate järgi pidi väga soe olema. Üks talv läks jälle vana tekiga mööda. Suvel sattusime juhuslikult Eestis olles Ikeasse. Ja seal jäi silma eelmine aasta vaadatud tekk. Ekstrasoe ja täpselt õiges mõõdus. Uurisin Hispaania hind ja tuli välja, et siin kallim. Vahel oli kuskil 15€. Otsustasime, et ostame ära. Väike hinnavõit ja nii ei pea kodus ekstra Ikeasse sõitma.

Nüüd jõudis aeg kätte tekk kasutusele võtta. Tekk on kerge ja väga soe. Kui soe täpselt selgub, kui päris külmaks läheb. Hetkel tundub, et tekk reguleerib sooja vastavalt toatemperatuurile. Seega magada tema all on väga hea. Esimest korda üle aastate tunnen, et olen hea ostu teinud. Ühtegi viga teki juures välja tuua ei oska.

Loodan, et see talv on mul hea ja soe magada. Väiksem laps sai sama teki, kuna vana oli läbi. Eks näis, kuidas tema rahule jääb. Suuremal on normaalne tekk, lisaks ei karda ta külma.




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.