Lõpuks tagasi.

Mitu kuud on viimasest postitusest mööda läinud. Kuid lõpuks olen tagasi või, siis ei ole. Ma veel täpselt ei tea ise ka. Eks näis, kuidas asjad hakkavad minema st, kas olen laisk või mitte.

Suvi on selleks korraks läbi saanud. Kuidagi kiiresti läks mööda, üldse oli see aasta sooja vähe. Mõned nädalad oli 40+°c ja kõik. Nüüd on temperatuurid sellised Eesti suve omad. Päeval on max 24°c ja ööd on jahedad. Üks õhtu väljas olles oleks tahtnud jope selga panna. Sooja oli kõigest 13°c. Minul, kui suurel külmavaresel oli tõsiselt külm. Mul oli vaja loetud sammud autost poodi minna. Ma olin kindel, et külmun ära. Ei meeldi mulle külm, kogu aasta võiks 25+°c olla.

Koolivaheaeg sai samuti läbi. Lõpuks on lapsed tagasi argirutiinis 🤣. Muidu magasid poolpäeva maha, sõid, istusid telefonides ja midagi tarka ei teinud. Ahjah neil oli tehtud graafik, kes millal tolmuimejaga koristab. Ülejäänud oli minu teha. Nojah süüa teevad nad ka ise. Juhul, kui valmistehtud sööki ei taha. Nüüd käivad koolis ja teevad midagi kasulikku. Hetkel läheb koolis enam vähem. Alati võiks paremini minna. Samas hea, et hullem ei ole. Ma pole kunagi nõudnud, et neil kõigis ainetes väga head tulemused oleks. Tähtis on aines positiivne tulemus saada. Tulevikus need hinded nagunii midagi ei anna. Enne ka nähtud, kuidas nõrgemate tulemustega jõutakse tulevikus kaugemale. Igatahes loodame parimat.

Muidugi seoses kooli algusega käib see kool mulle närvidele 😁. Üks päev sain kõne koolist, miks laps koolis ei ole. Mis mõttes nagu??? Laps läks hommikul kooli ja on koolis, nii ka ütlesin. Õpetaja oli pannud põhjuseta puudumise, kuigi laps oli koolis. Lõpuks saadi aru, et „õpetaja oli eksinud“. No tore lugu küll. Ükskord tunnistati oma eksimust. Kusjuures selliseid kõnesid olen mitu korda saanud. Paraku ei ole see kooli vahetamine nii lihtne, muidu teeks ära.

Muidu on meil enam vähem kõik hästi. Eks püüan vahepeal tehtust eraldi kirjutada. Seniks ilusat sügist!!!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Natuke nalja.