Lestnitsa v nebesa.

Me lõpetasime järjekordse sarja vaatamise jupiter.err.ee lehelt. Ma olen korduvalt lubanud😁, et rohkem ma antud lehte ei reklaami. Täiesti võimatu ülesanne. Minu jaoks tuleks kaks lehte ära keelata jupiter.err.ee ja elisa raamat 😁. Mõlema peale kulub „liiga“ palju aega.

Kuid hetkel on „hapukurgi hooaeg“ ja seega televiisorist midagi ei tule. Midagi näidatakse koguaeg, aga kõik on kordused. Alles vaatasin näiteks Titanicut.

Miks mulle meeldib jupiter.err.er? Sellepärast, et ma saan kõiki nende saateid vaadata väljaspool Eestit. Ma olen teistelt Eesti kanalitelt tahtnud mõnda saadet vaadata, aga asukoht ei luba. Lisaks on antud lehel piisav valik filme ja sarju. Valik muutub pidevalt . Mis peamine, seal ei ole reklaame. Telekas on viimasel ajal reklaame rohkem, kui saateid endid. Ausalt öeldes läheb mul tihti meelest, mida ma üldse vaatasin. Eriti hull on, siis kui reklaamipausi ajal kanalit vahetada. Nii jääb nii mõnigi kord eelnevalt vaadatud edasi vaatamata. Sealt vaadates vajutan ise sobival hetkel pausinuppu. Selle peale meenub mulle paari päeva tagune lugu. Lapsed on harjunud, et kui neil midagi on paneme vaadatu pausile. Marlen tuli midagi rääkima ja ütles, et ma pausile paneks. Sellel hetkel vaatasin ma tavalist telekat (uudiseid). Olin sunnitud talle ütlema, et ma ei saa uudistesaadet pausile panna 😆. Vot isegi lapsed on pausiga harjunud.

Igatahes otsisin uut sarja mida vaadata. Ja nii ma leidsin Lestnitsa v nebesa ehk Taevatrepp. Tegemist on 2013 Venemaal valminud draamaga. Sarja peategelasteks on tüdruk ja poiss, kes on lapsepõlvest saadik sõbrad. Koos on nad üle elanud palju rõõmu ja muret. Aastate möödudes nende armastus kasvab. Ja nagu ikka leidub neid, kellele see ei sobi. Paar saab taaskord kokku, aga eelnevad sündmused muudavad selle traagiliseks. Nende omavahelises tunnetes ei muutu miski. Kui tavaliselt lõppevad armastusega seotud sarjad positiivselt, siis seekord mitte. Juba eelviimane osa oli nii kurb, et pisarad 😭 lihtsalt jooksid. Ma ei mäletagi, millal ma viimati mõne sarja peale nutsin. Viimane osa oli veel kurvem ja pisaraid😭😭😭😭 veel rohkem. Ma ei saa aru, kuidas ühe sarja lõpp saab nii kurb olla. Kuigi sõna draama peaks seda juba ütlema.

Igatahes jäi kurbus hinge, kuigi tegemist oli kõigest sarjaga. Samas oli hea sari koos suurepäraste näitlejatega. Kes tahab vaatab ise. Mina püüan järgmiseks võtta sarja, mis pisaraid välja ei kisu.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Natuke nalja.