Juuksur.

Juuksuris käimine on nagu loto kolmapäev. Kunagi ei saa tulemuses kindel olla. Seega lähen ma juuksurisse alati segaste tunnetega. Kusjuures vahet ei ole, kas tegemist on kalli või odava salongiga. Pettuma olen pidanud suuremas osas neis. Kunagi ammu st 90-detl sattusin viimati hea juuksuri juurde. Ta töötas Tihniku Maksimarketi (vist oli nii selle kohanimi) salongis, tegemist oli meesterahvaga. Vot tema sai minu juustega hakkama. Mingiaeg läks ta sealt ära, kuhu ei tea. Pärast seda pole mul juuksuri osas õnne olnud. Mul on paksud ja tugevad juuksed, lisaks loomulik lokk. Juuksed keeravad sinna suunda, kuhu ise tahavad. Juuksurid on neid lõigates alati hädas. No, mis ma teha saan, kui neid natuke rohkem on, kui teistel.

Üks, mis kõigil juuksuritel välja tuleb on raha küsimine. Arve saamine võtab alati hingetuks ja soov jälle juuksurisse minna kaob pikaks ajaks. Seoses hindadega on mul 2 toredat lugu.

1. Tais käis tuli mul mõte kohalikku juuksurisse mina. Väljas oli soe ja tahtsin natuke lühemaks lõigata ja fileerida. Nii on kõige lihtsam soe aeg üle elada. Leidsin sobiva koha ja leppisin aja ja hinna kokku. Ma enam ei mäleta, kui palju see oli. Juuksurist välja tulles olid mu juuksed fileeritud ja lühikesed. Mulle tundus, et ära lõigati rohkem, kui alles jäi. Jäin enam vähem rahule.

Loetud päeva hiljem läks Peeter juuksurisse. Nagu meestele kombeks läks ta kohale ja ei küsinud hind. Ta nimelt eeldas, et väga kallis ei ole. Arvestades seda mida mina maksin. Juuksurist välja tulles sülgas ta tuld ja tõrva. Nimelt maksis ta natuke rohkem, kui mina. Juukseid on tal tunduvalt vähem, kui mul.

2. Gregoril on oma juuksur ja kindel hind 13€. Seal on minu meelest sama hind kõigile, päris kindel ma ei ole. Selle eest lõigata saab juuksur piisavalt. Gregoril on samuti paksud ja tugevad juuksed. Kasvavad suhteliselt kiiresti. Üldiselt laseb ta need lühikeseks lõigata ja seega väga tihti lõikamas ei käi.

Mul oli vaja samuti juuksurisse minna. Kohe läheb soojaks ja tahtsin lühikeseks lõigata. Valisin koha välja ja käisin ära. Tagasi ma sinna ei lähe. Pikkus jäi enam vähem, aga kvaliteet annab soovida. Nimelt on täiesti ebaühtlane lõikus. Kusjuures kohapeal ei olnud arusaada. Ehk järgmine kord õnnestub parem koht leida. Peab googelist otsima, õnneks sellega kiiret ei ole. Kogu see lõikus läks maksma 12.50€. Kuidas on võimalik, et meespere maksab minust rohkem 🤣?

Marlenil oli samuti vaja otsi lõigata. Igaksjuhuks lõikasin seekord ise. Mine tea, kui palju juuksuris oleks küsitud. Järgmine kord viin ta juuksurisse ja saan teada.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Natuke nalja.