Kolm korraga.

Alati on nii, et telekast ei ole midagi vaadata või on mitu asja korraga vaadata. Eile õhtul oli viimane variant. Kolme saadet oleks korraga tahtnud vaadata.

1. Kell 21.00 hakkas jalgpall, mis on kõige tähtsam. Ja selle vaatamise ma ka oma aja pühendasin. Mängisid Real Madrid ja Manchester City. Mäng oli hea ja jäi viiki, järgmine nädal on kordusmäng.

2. Kell 21.00 hakkas Eurovisiooni 1 poolfinaal. Ma vaatan enam vähem alati mõlemad poolfinaalid ja finaali ära. Seekord õnnestus jalgpalli poolajal mõni laul näha. Mulle tundus, et ma ei jäänud millestki ilma. Lõpus näitas kõiki laule, mis edasi said. Meelde ei jäänud ükski. Loodetavasti teine poolfinaal on parem. Kuigi seda ei näe ma ka tervet, mul samal ajal seriaal.

3. Lisaks kõigele oli veel Master Chef Hispaania. Mul jäi seekord osa söögitegemist nägemata, aga polnud hullu. Esimesena tehti seekord meeskondadena süüa ja seda, kes võitsid juba nägin. Lisaks võistlesid väljalangenenud ja kaks parimat neist said saatesse tagasi. Ei saa mina aru, miks peab väljalangenuid tagasi tooma. Samas tekitab see intriige ja meelitab inimesi teleka juurde.

Täna on õnneks normaalne õhtu, ainult üks seriaal 🤣.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.