Andekus ei ole oma teha.

Iga aasta saadetakse koolist erinevaid pabereid koju. Need tuleb täita ja kooli tagasi saata. 

Seekord saadeti järgmise aasta transpordi taotlus. Igaks õppeaastaks tellib kohalik omavalitsus bussi, mis viib ja toob lapsed. Antud buss on tasuta. Selleks, et osataks kohtadega arvestada tulebki taotlus esitada.

Võtsin mina paberi ja vaatasin, et tegemist on 2021/2022 aastaga. Jälle kord on kool valede aastaarvudega paberid saatnud. Pole hullu, nad on seda enne ka teinud. Täitsin paberit ise kõva häälega rääkides, et huvitav kas see on selle või järgmise õppeaasta kohta. Mul oli meelest, et mul on 2021/2022 juba täidetud. Kuid mälu veab mind vahel alt ja täiesti kindel polnud. Igatahes lahtrisse, milliseks õppeaastaks panin ma 2022/2023. Kõige alla läks allkiri ja kuupäev, kuu, aasta (28.05.2022). Kuupäeva ja kuud vaatasin telefonist, kuna polnud kindel. Ma kodune ja seega ükskõik kuupäevadest hea, et nädalapäeva tean. Kuigi jah see on ka tihti vale. Mul kipub üks päev ette käima 😁. Töö kiire ja korralik.

Ja, siis tuli mul eriti helge hetk. Ma taipasin, et ma pole sugugi targem, kui kool 🤣. Nimelt tuli mul meelde, et hetkel on 2023. Seega kirjutasin ma ise ka valesti. Uskumatu, sellest aastast on 5 kuud läinud ja ma pole aastaarvu selgeks saanud. Uhhh😁. Aastad lähevad nii kiiresti, et ei jõua järge hoida. Parandasin vead ja paber läks kooli tagasi. Järgmine kord ma enne kontrollin järgi, mis aasta parasjagu on.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.