Raamat.

Ma olen korduvalt lubanud, et rohkem raamatuid, seriaale ei soovita 😁. Hea mees, kes luba, võib selle peale öelda. Vahel tuleb erand teha ja lubadusi rikkuda.

Nagu ma olen enne öelnud, siis kasutan lugemiseks Elisa raamatu app. Enam ei kujuta ma elu selleta ette. Igatahes valisin uusi raamatuid ja juba mitmes kord jäi üks raamat silma. Ma olin seda korduvalt kõrvale jätnud, kuna ei tundunud huvitav. Ometi oli raamat populaarsete teoste hulgas ja kuu topis. Nii ma seda lugema hakkasin. Pole ammu lugenud midagi sellist. Ühekorraga olid koos rõõm ja kurbus. Ma ei mäleta, millal viimati, aga selle raamatu lõpus mul pisarad jooksid. Raamatu nimi on „Mina enne sind“ Jojo Moyes. Raamatu oli järg „Pärast sind“. Teises osas toimuvad sündmused peale esimese osa lõppu. Mulle teine osa nii ei meeldinud, esimene oli parem. Lisaks on ka kolmas osa „Ikka mina“, selle lugemist ma kohe alustan.

Ma olen korduvalt lubanud, et rohkem raamatuid, seriaale ei soovita 😁. Hea mees, kes luba, võib selle peale öelda. Vahel tuleb erand teha ja lubadusi rikkuda.

Nagu ma olen enne öelnud, siis kasutan lugemiseks Elisa raamatu app. Enam ei kujuta ma elu selleta ette. Igatahes valisin uusi raamatuid ja juba mitmes kord jäi üks raamat silma. Ma olin seda korduvalt kõrvale jätnud, kuna ei tundunud huvitav. Ometi oli raamat populaarsete teoste hulgas ja kuu topis. Nii ma seda lugema hakkasin. Pole ammu lugenud midagi sellist. Ühekorraga olid koos rõõm ja kurbus. Ma ei mäleta, millal viimati, aga selle raamatu lõpus mul pisarad jooksid.  Raamatu nimi on „Mina enne sind“ Jojo Moyes. Raamatu oli järg „Pärast sind“. Teises osas toimuvad sündmused peale esimese osa lõppu. Mulle teine osa nii ei meeldinud, esimene oli parem. Lisaks on ka kolmas osa „Ikka mina“, selle lugemist ma kohe alustan. 


 



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.