Uus algus?

Veebruari alguses nägin ma facebookis kuulutust. Kus otsiti mehhaanikut teise riigi otsa. Pakuti tööd ja lubati aidata elamispinnaga. Täiesti hea pakkumine. Näitasin seda Peetrile ja erilist vaimustust tema silmis ei näinud. Suurimaks probleemiks oli see, et tegemist oli sõiduautode remondiga. Peetrile ei meeldi nimelt sõiduautosid remontida. Ta on enamus aeg raskeveokeid remontinud. Igatahes ütlesin, et ta võiks uurida mida pakutakse ja nõutakse. Ei mingit reaktsiooni.

Paar päeva läks mööda ja võtsin teema uuesti üles. Peeter ütles, kui tahan või ise küsida. Nii ma tema nime alt sõnumi saatsin 😁. Tingimused on vastuvõetavad. Peab olema kogemus autode remondiga st võiks sellest ettekujutus olla. Keeleoskus hispaania ja inglise keel, kuid pole prioriteet. Kohalikud paberid, samuti pole prioriteet. Lisaks aidatakse elamispind leida. Koht asub rannikul, ühesõnaga perfektne. Ainuke negatiivne kohr on sõiduautod. Põhimõtteliselt on nad nõus Peetri tööle võtma.

Peale seda valitseb vaikus. Mitte sõnagi, kas Peeter saab sinna tööle või. Samas, kui leiti keegi teine, siis võiks öelda. Üldiselt ma püüan selle peale mitte mõelda. Läheb nagu läheb.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.