Millal hakkab vihma sadama?

Selleks, et teada, millal hakkab vihma sadama ei ole vaja üldse palju. Piisab kahest asjast ja vihm ongi kohal. Kusjuures ilmateade võib öelda, et antud päeval vihma ei saja. Hea küll ükskord võib juhus olla, aga mitmel korral mitte.

Alati, kui ma pesen auto puhtaks hakkab sadama. Ma olen suhteliselt laisk ja igapäev autot ei pese. Nagu nii ei sõida ma igapäev ja seega mind ei sega, kui auto on väljast natuke must. Üldse on kutsikas musta värvi ja sealt paistab iga plekk välja. Ma võiks mitu korda päevas teda pesta, aga ikka oleks ta määrdunud. Minu jaoks on tähtis, et auto oleks tehniliselt korras. Maja ees muudeti parkimiskorraldust. Enne sai asfalti peale parkida, kuna tänav oli ühesuunaline. Nüüd on tänav kahesuunaline ja seega pooled parkimiskohad on läinud. See eest tehti nö mudaparkla. Kuna maja ette õnnestub harva koht saada, siis tuleb sinna parkida. See omakord aitab auto „määrdumisele“ kaasa. Ma eile just vaatasin, et klaasid ei paista enam läbi. Seega tuleb pesulasse minna. Pesula on siin suhteliselt normaalse hinnaga. 0.50 senti läheb vahu peale ja ca 1.00-1.50 loputuseks. Nii, et võiks tihedamini pesemas käia. 

Teine tegevus, mille peale hakkab kindlasti sadama on akende pesu. Juba nädalaid vaatasin, et aknad on mustad ja vajavad pesemist. Väljas olid kehvad ilmad ja ma ei tahtnud aknaid pesta. Pigistasin silmad kinni ja ootasin paremat ilma. Kes see ikka külm ilmaga tahab aknaid pesta. Nädala alguses oli selle aasta esimene soojalaine. Lõpuks ometi, see talv on pikk ja väsitav olnud. Võtsin kausi veega, kuhu lisasin nõudepesuvahendit. Mulle meeldib kõigepealt veega puhtaks pesta. Kuna aknad olid tolmu ja vihma segused. Seejärel pesen äädikaga üle. Selleks korraks on aknad puhtad. Ilmateade näitab, et ees ootab vihmaperiood. Mida oligi arvata.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.