"Pere jõulukink".

 Meie pere nö suureks kingiks on lennukipiletid. Meid ootab ees reis Eestisse ☺️. Viimasest korrast saab peagi 3 aastat. Seega viimane aeg tulla.

Tegelikult oli meil plaanis tulla lihavõtete ajal. Plaanid on tehtud selleks, et oleks millel aia taha minna. Täpselt nii läkski ja seda kõigest 4 kuud varem 🤣. Seega tuli uus plaan välja mõelda. Ja nagu ikka olin kõiges mina süüdi. Kui ilmnes, et lihavõteteks me ei tule läksin lihtsalt lennukipileteid vaatama. Absoluutselt ilma mõtteta või lootuseta midagi osta. Mingiaeg tagasi, kui ma hindasid vaatasin, panin lehe kiiresti kinni. Hinnad olid lihtsalt nii kõrged, et jala tulek oleks ka odavam. Millegipärast otsustasin uuesti vaadata. Alguses jäid kõrged hinnad silma, aga siis hakkasin erinevaid kuupäevi vaatama. Täiesti ootamatult leidsin tõeluse jack poti. Ma ise olin ka üllatunud ja ei uskunud silmi. Edasi-tagasi piletid koos kohvriga 430 €. Helistasin Peetrile ja rääkisin, millise pakkumise ma leidsin. Ta arvas, et teeme ära. Ja nii ma need piletid ära ostsin. Varsti ootab meid ees puhkus Eestis. Hiljem vaatasin uuesti piletite hindasid eeldasin, et on kallimaks läinud. Tuli välja, et mineku pilet oli 10€ per nägu odavamaks läinud😡. Pole hullu, nagu nii saime hea hinnaga.

Lapsed ei teadnud mitu nädalat, mis meil plaanis 🤣. Ühel päeval hakkasime neile rääkima, kuid me ei öelnud kohe, milles teema. Ütlesime, et juhtus üks plaaniväline asi. Peeter teatas konkreetselt, et ma olen rase ja me lahutame 🤣. Lapsed vaatasid meid nagu pooletoobiseid. Ega seda ei saa neile pahaks ka panna. Peale pikka „aia august“ rääkimist ütlesin otse välja. Marlenil läksid silmad suureks pähe, suu vajus lahti ja ta ei öelnud mõnda aega midagi. Vot, kui vähe on vaja lapse vaigistamiseks 😁. Gregor tõelise Eesti mehena ütles ok ja talle sobib. Igatahes oli neil mõlemal heameel ja see ongi kõige tähtsam. 

Veel natuke ootamist ja reis algab. 


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.