Läbi sai.

Uskumatu, aga kuuaega on läinud jälle lennates. Alles see oli, kui jalgpalli MM algas ja nüüd on kõik. 32 mängu vaadatud ja võitja teada. Naised üle maailma k.a minu pere rõõmustavad, et lõpuks ometi sai läbi . Lõpuks ometi saab telekast midagi peale jalgpalli vaadata. Lõpuks ometi ei pea jälgima kodust välja minnes- tagasi tulles kella. 

Minul on kahju, et see turniir juba läbi sai. Ei jõudnud nagu vaatamagi hakata. Närvirakkudel on kindlasti heameel, et läbi sai. Ja neid närvirakke kulus päris palju. Minu suur lemmik on juba palju aastaid olnud Hispaania. Lootsin, et nad jõuavad kõrgele seekord. Kahjuks nii ei läinud. Vaatasime kogu perega Hispaania viimast mängu. Mäng lõppes penaltite löömisega, mis on halvim, mis saab juhtuda. Läks nii, et Hispaania põrus penaltite löömisel täielikult. Kui mäng oli lõppenud valitses meil kodus vaikus. Keegi ei öelnud midagi, isegi ühtegi kommentaari ei olnud. Tegemist oli väga kurva hetkega.

Kuid kurvastamiseks aega ei jäänud ja mängud läksid edasi. Eile õhtul oli suur finaal. Ootused ja lootused olid suured. Olgu öeldud, et taaskord kiirustasime koju :) . Vastamisi olid Prantsusmaa ja Argentiina. Oli oodata põnevat mängu. Meie hoidsime pöialt Argentiinale. Mängu algus oli positiivne ja Argentiina juhtis. Tundus juba, et kõik on hästi ja võit kindlustatud. Kuid, jalgpallis ei ole miski kindel enne lõpuvilet. Eks ta ole nii ka teistel aladel. Mängu lõpuni oli natuke üle 10 minuti, kui tablool oli viik. Täiesti uskumatu. Lisaajal lõi Argentiina värava ja jäi ca 5 minutit lõpuni. Prantsusmaa sai penalti ja jälle oli seis viigis. Oli selge, et mäng lõppeb penaltitega. Saatus ja võidutahe oli Argentiina poolt ja nad said võidu. Mul on nende üle heameel. Nad oli seda võitu väärt. Nii, siis on jalgpall selleks korraks läbi. Aeg läheb kiiresti ja küll järgmine turniir peagi tuleb.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.