Kõrvitsasupp.

 Viimasel ajal on kuidagi palju toiduteemasid. Ja neid teen mina, kellele söögitegemine ei meeldi 🤣. Jahedamate ilmadega meeldib mulle suppi süüa. Saab vähemalt sooja. Minu üheks lemmikuks on kõrvitsasupp. Ma võin seda nädalate kaupa süüa. Pikka aega olin mina ainuke, kes meie majas seda sõi. Üks kord otsustas Gregor proovida. Temaga on nii, et uusi toite ta eriti ei taha proovida. Ta on kohe kindel, et talle ei maitse. Ilma proovimata on kindel 😁, see ei kehti magusa kohta. Igatahes proovis ja talle hakkas maitsma. Appi, nii sain konkurendi, kes küsib tihti peale, millal suppi saab. Tüüpiline eestlane, alguses ei saa vedama, pärast pidama.

Marlen teatas konkreetselt, et tema seda püreed ei söö. Tema jaoks ei kuulunud see supi nime alla. Kuid uudishimu sai temast lõpuks võitu ja nii ta prooviski. See oli suur viga 😆. Tuli välja, et tegemist pidi täitsa söödava toiduga olema. Saa, siis neist lastest aru. Nüüd on mul kaks konkurenti 😄.

Retsepte on erinevaid, minul on oma lemmik välja kujunenud.

Koostis osad:

Kõrvits mina panen pool kõrvitsat

Porgand sõltuvalt suurusest 3-4 tk

Sibul 1 tk

Küüslauk 4 küünt

Sulatatud juust maitserohelisega

Juurviljad puhastada, tükeldada, keeta pehmeks. Saumiksriga püreestada, lisada sulatatud juust. Kuumutada keemiseni. Ja ongi valmis. Kiire, lihtne ja maitsev.

        Meil on müügil sellised kõrvitsad.



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.