Jälle EMO.

 Viimastel päevadel on mul halb enesetunne olnud. Peavalud on palju tugevamad, kui tavaliselt. Kohati on tunne, et kohe pea plahvatab. Lisaks sellele käib pea ringi, kohati on raskusi käimisega. Silme ees tantsivad tähekesed. Iiveldab hullemini, kui raseduse ajal. Vererõhk käib alla- üles. Kuna mul oli piisavalt halb, siis läksin EMO’ sse. Polnud seal mõned nädalad käinud. Peaks vist enda aadressiks EMO oma ütlema. Tundub, et viibin seal liiga tihti.

Kohale jõudes oli terve ootesaal tühi. Uskumatu, kõik inimesed on terved, peale minu. Mõned minutid ootamist ja saingi kabinetti. Arst oli minu haiguslugu jõudnud enne minu tulekut uurida. Rääkisin, mis mul viga on. Eeldasin, et saan retsepti mingi tugevama valuvaigisti jaoks. Vot ei saanud. Arst hakkas hoopis uurima. Mõõtis vererõhku, mis otseloomulikult oli ideaalne. Mulle tundub, et kodus olev aparaat näitab aiateibaid. Peaks uue ostma. Seejärel katsus arst kaela ja ütles, et paremapool on pinges. Kuid see ei tohiks peavalu põhjus olla. Hiljem soovitas füsioterapeudi juurde minna, kes kaela korda teeks.

Lootsin, et saan valu vastu vähemalt süsti. Kuid selle asemel viidi mind teise tuppa ja pandi kanüül. Sain veenisisest rohtu. Ma ei mäleta, millal mulle midagi veeni topiti. See pidi ammu olema. Kõigepealt sain iivelduse vastu ja see toimis täitsa kiirelt. Iiveldus täitsa ära ei kadunud. Seejärel sain ca 20 minutit oodata, kuni üks rohi teise vastu vahetati. Tundus, et mind unustati ära. Järgmisena anti valuvaigistit, mis tegi enesetunde palju paremaks. Valu ei kadunud täitsa ära. Lõpuks pandi üks kott veel, mis see oli- ei öeldud. Ju see oli lampjalgsuse ja tölpmoksuse vastu 😁.




Kõik vedelikud käes läksin arsti juurde tagasi. Arst kontrollis mu enesetunnet ja jagas juhiseid edasiseks. Pean minema uuesti perearsti juurde. Sinna pean varsti nagu nii minema, kuna haigusleht saab läbi. Lisaks kirjutati mingit rohtu. Arst arvas, et mul võis/ võib migreen olla. Siiani pole kindlaks tehtud, mis mul viga on. Kas tegemist on migreeniga või mitte, ma ei tea. Vaatame, mis tulevik toob.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.