Arst.

 EMO arst ütles, et ma pean edasise ravi suhtes perearsti poole pöörduma. Kuna mul hakkab haigusleht lõppema, siis oli mul see nagu nii plaanis.

Seekord valisin telefoni teel suhtlemise. Rääkisin arstile, mis vahepeal oli toiminud. Ilmselgelt nägi ta seda minu haigusloost ise ka. Juba teist korda ütles ta konkreetselt välja, et ta ei tea, mis mul on ja kuidas seda ravida. Ütles, et pöörduksin probleemide korral EMO poole. Ja läheksin teise linna omasse, kui viimati käisin. Ühe variandina pakkus välja, et mul on migreen. Kirjutas mulle mingit rohtu lisaks.

Mõned kuud tagasi ütles arst samuti, et ta ei tea, mis mul viga ja kuidas seda ravida. Juba tookord mõtlesin, et peaks perearsti vahetama. Ma isegi ei tea, kas see on võimalik. Külas on üks arst. Kõrval linnas on polikliinik ja seal peaks olema ka perearstid. Järgmine nädal on mul seal järgmise spetsialistiga visiit ja, siis uurin. Lõppude lõpuks on mul vaja arsti, kes suudab kindlaks teha, mis mul viga. Ja, kes oskab ka seda tundmatut põhjust ravida. Ausalt öeldes on see pidev peavalu koos lisadega mind ära väsitanud. Tahaks tagasi normaalset elu.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.