Uus hooaeg.

Inimene ei oska hinnata seda, mis ta on. Alati oodatakse-tahetakse midagi uut, midagi teistmoodi. Kunagi ei õpita.

Ma püüan selle kohapealt endast parima anda. Alati püüan olla ja nautida hetke, milles olen. Hea küll, vahel see ei õnnestu.

Mulle meeldis suvi koos oma rahu ja vaikusega. Ilma tavarutiini ja kiirustamiseta. Päevad läksid nii, et nädalapäevast ja kuupäevast puudusid teadmised. Hea on, et telefon seda kõike näitab. Vahel hea vaadata.

Nüüd on sügis käes ja kõigest heast on mälestus saanud. Oleme tagasi jõudnud argipäeva. Seda, mis päev on ma ikka ei tea. Hetkel arvestan sellega, kas on koolipäev või mitte. Nii lihtne see ongi.

Kuid sügisega kaasneb ka see, et algab korvpalli uus hooaeg. Sain selle hooaja mängude nimekirja. Kokku on 12 meeskonda ja seega mänge jagub. Iga meeskonnaga mängitakse kaks mängu , kodus ja võõrsil. Kodused mängud on alati pühapäeva õhtul. Võõrsil on suurem osa laupäeval ja kellaajad varieeruvad. Näiteks toimub kõige kaugem mäng kodust pühapäeva hommikul kell 11.00. Kuid sinna sõit võtab ca tunni, pluss soojendus algab 45 minutit varem. Seega kodust välja lähme vara. Ei mingit laisklemist vabal päeval. Üldse tuleb laisklemine unustada ja elada mängude järgi. Kogu seda „rõõmu“ jagub aprilli keskpaigani. Jah, just aprillini on nädalavahetuse plaanid paigas. Lisaks pandi nädal enne hooaja algust veel üks mäng. Vastased on ootamatud. Tegemist on klubi naiskonnaga, jah just naistega. Vanuse poolest on nad 2 aastat vanemad. Uh vaesed poisid ei saa neil lihtne olema. Huvitav on see, et hooaja lõpus oli viimane mäng klubi tüdrukutega, kes on sama vanad või nooremad. See mäng võideti.

Eks näis, kuidas see hooaeg läheb. See hooaeg on meil uus treener ja vaatame, kuidas ta poistega hakkama saab. Loodetavasti toimub areng ja poisid saavad paremaks. Muutused on alati millekski head. 


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.