Kool.

Ja algas uus kooliaasta. Ei taha kooli, tahan suve, koos rahuga. Täpselt selline tunne on, nagu oleks jälle ise kooli läinud. Olgu öeldud, et mulle ei meeldinud eriti koolis käia. Pikad päevad koolis ja seejärel mitmeid tunde koduseidtöid. Selline elu tekitab täielikku stressi. Ma näen vahel unes, et ma olen jälle kooli. Ja mul on õppimata.

Igatahes läksid lapsed hommikul kooli. Ahjah eile sain koolist kõne. Mis mõttes nagu? Kool pole veel alanud ja juba nad helistavad. Tuli välja, et probleem on Marlenis. Tegelikult polnud see otseselt probleem, Marleni jaoks küll. Nimelt pandi ta teise bussi, mis käib teistest külast läbi läjeb ja võtab veel õpilasi peale. Siiani sõitis ta bussiga, mis võttis meie küla õpilased ja läks otse kooli. Järelikult on teine buss täis. Ainuke mida ei öeldud oli kellaaeg ja ma ise ei küsinud. Marleni klassikaaslased uurisid, kes veel teise bussi läheb. Lõpuks üks vanem helistas kooli ja saime teada, et tavalisel ajal läheb. Peale kooli ütles Marlen, et buss läheb siiski teisest kohast ja mõned minutid varem.

Esimene päev läks hästi. Siin ei ole esimesel päeval ega viimasel aktust. Täna oli esimene tund klassijuhatajaga ja järgnevad, nagu tunniplaan ette näeb. Täna tundides lihtsalt räägiti, õppetegevust ei olnud. Homsest hakkab tõsine töö pihta.

Loodame, et tuleb rahulik õppeaasta. Head kooli algust!!!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.