Hooaeg avatud.


Pühapäeva õhtul oli selle hooaja esimene korvpalli mäng. Seekord toimus mäng kodus ja nii me seda vaatama läksime.

Gregor istus meeskonna pingil. Mängida ta ei saa, kuna sõrm on katki. Millal ta mängima saan, ei tea. Homme lähme arsti juurde ja, siis saame teada, kuidas paranemine läheb. Ma olen kindel, et mõni mäng jääb veel vahele. Kuid, mis teha.

Mäng hakkas pihta ja meie meeskond avas punktiskoori. Esimese poolaja olid nad koguaeg ees. Enne esimese poolaja lõppu said vastased mitu korvi järjest sisse. Meie omad ei saanud sisse, üldse ei läinud. Poolaja lõpuks olid vastased 4 punktiga ees. Tekkis tunne, et mäng on kaotatud. Kuid nagu spordis ikka, midagi pole kindel enne lõpuvilet.

Vaheajal rääkis treener poistega ja sellest oli kasu. Teise poolaja alguses said meie poisid vabavisked, mis realiseeriti. Seejärel tuli tabav korv ja punktiskoor oli tasa. Sealt edasi mängisid poisid hästi. Mindi juhtima ja enam edu käest ei lastud. Mäng võideti kokkuvõttes 11 punktiga. Positiivne algus uuele hooajale. Gregor ütles pärast, et ta oleks samuti mängida tahtnud. Pingilt ei ole üldse huvitav vaadata. Meeskond oli tubli ja loodetavasti tuleb hea hooaeg.


Meeskond koos treeneritega.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.