Adidas outlet.

Streigipäev kulus vajalike toimingute tegemiseks. Juba mõnda aega oli plaanis Adidase outleti minna. Mõtlesin, et laupäeval käime seal ära. Kuid reede osutus vabaks päevaks ja nii sai plaan ringi tehtud. Plaane tehakse ju selleks, et oleks millel aia taha minna. Tegelikult meeldi mulle selle kohta ütlus: „ Inimene teeb plaane, jumal naerab selle peale“. Ja nii ongi.

Jõudsime ootusärevalt kohale ja olime valmis ostmiseks. Kõigepealt hakkasime vaatama, mis silma jääb. Ja see järel otsima sobivat numbrit. Kõige rohkem, nagu ikka oli uusi jalanõusid vaja Gregoril. Kusjuures eelmine kord ostetud on täiesti korralikud, aga hakkavad väikseks jääma. Valisime esimesed välja ja Gregor hakkas proovima. Mitte ükski ei sobinud, kuna kõik olid liiga väiksed. Appi!!! 

Uuesti riiulite vahele. Seekord sai otsitud juba suuruse järgi. Ei saa ju mudeli järgi vaadata, kui numbrit pole. See ongi outleti juures kõige suurem miinus. Väikseid numbreid on suurtes kogustes, kuid nö populaarsemaid on vähe. Igatahes leidsime sobivad suurused ja jälle proovima. Osad olid head jalas, teised mitte. Lõpuks valis Gregor kahed välja. Ei ole ju mõtet ühe paari pärast teise ilma otsa sõita. Marlen leidis endale ka ühe paari ja nii me maksma läksime. 

Võrreldes eelmise korra ei olnud täna häid hindasid. Originaal hindadest saime 3 paari 77€ soodsamalt. Seega tasus sõit poodi ära. Tuleb tõdeda, et seekord oli valik kehvem, kui eelmine kord. Ja hinnad on vahepeal tõusnud. Lisaks ei pea ma otstarbekaks kasvava jalaga lapsele osta jalanõusid, mis maksavad üle 80€. Sellel lihtsalt ei ole mõtet. Nii, et olen rahul, et natuke odavamalt saime. Loodetavasti järgmine kord on parem valik ja soodsamad hinnad.

     Gregori omad.

      Marleni omad.

        Gregori omad.


                 Hinnad.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.