Retsept.

Tavaliselt ma retsepte ei jaga ja nagu ma olen öelnud, ei meeldi mulle süüa teha. Teen erandi, kuna jäin toiduga rahule. Vähemalt mulle maitses ja tundus, et poistele samuti.

Koostisosad:

Suvikõrvits 1 tk

Porgand 1tk

Tomat 1 tk

Sibul, küüslauk maitsejärgi

Hakkliha 500 gr

Sool, pipar

Või 50 gr

Jahu 2 sl

Piima 300 ml

Riivjuust

Hakkliha praadisin sibula, küüslauguga, maitsestasin soola ja pipraga.

Või sulatasin pannil, lisasin jahu, lasin natuke aega küpseda. Piima lasin keema ja lisasin eelneva segu. Segasin saumikseriga läbi, maitseks natuke soola.

Suvikõrvits (vedelik välja pigistada) ja porgand riivida. Seejärel vormi põhja kiht suvikõrvitsat, korralikult kinni suruda, kiht porgandit. Kõige peale kiht hakkliha ja valada kaste peale. Korrata suvikõrvits, hakkliha ja lisada tomati viilud. Kõige peale kaste ja ahju. Mul oli ca 20 minutit ahjus, siis lisasin riivjuustu (mozarella). Peale seda ca 10 minutit veel ahjus. Juurde tegin toorsalatit.

Kogused sõltuvad vormi suurusest ja sööjate arvust. Küpsetus aeg sõltub ahjust. Koostisosad saab samuti oma maitse järgi valida. 

Head isu!

Nb! Pilt jäi tegemata, kuna enne sai otsa.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.