Ei midagi erilist.

 Elu on nii igavaks läinud, et pole millestki kirjutada. Kuskil pole käinud ja midagi pole teinud. Täiesti hapukurgihooaeg võib selle kohta öelda. Samas vahel ongi sellist rahulikku aega ka vaja. Ei pea ju koguaeg kuhugi tormama.

Üldiselt võib öelda, et viimasel ajal on meil kodus vaikne olnud. Huvitav on see, et üks laps kodus on hoopis teistmoodi, kui kaks. Meil pole lapsed kunagi nii pikalt eraldi olnud. Ma ei mäletanud, et ühe lapsega nii lihtne on. Mitte, et kahega raske oleks, ei ole. Lihtsalt on teistmoosi. Hetkel võin öelda, et igatsust teise lapse järgi ei ole. Me suhtleme temaga igapäev. Saadame sõnumeid, tavalised telefonikõned, videokõned. Kõik võimalused on ju olemas. Marlen ise saadab oma käimistest ja tegemistest pilte. Marlen käis täditütre ja tema sõbrannaga Eestimaa tripile. Külastasid Viljandit ja Tartut. Marlen on aastaid tagasi mõlemas kohas käinud. Kuid ta pole ammu käinud ja eks ta nüüd vaatas kohti teise pilguga. Ise jäi ta oma käiguga rahule. Bussi ja rongisõidud olid pikad olnud 😄. Muu oli kõik hästi. Lisaks on kohustuslikus korras vanalinnas käidud. Me käime alati Eestis olles vanalinnas. Kunagi, kui me Tallinnas elasime käisime lastega tihti vanalinnas jalutamas. Nii, et traditsioone ei tohi muuta.

Käisime pühapäeval turul, polnud ammu käinud. Eelmine aasta enne kooli sai Gregorile ostetud turult t-särke. Seal müüakse poodides seisma jäänud kaupa, igal pool mitte. Hinnad on palju odavamad, kui poes. Mõtlesin, et varsti algab kool ja peaks uusi t-särke ostma. Üks kord, kui tahan varakult kooliks valmistuma hakata. Gregor tegi üldse selgeks, et tema ei viitsi päikese kätte jalutama tulla. Õues on palav ja temal põlv valutab ja veel mitu häda. Kuidas me lähme talle midagi ostma, kui ta pole kaasas. Kunagi see jah õnnestus, enam mitte. Ja üldse oli taevas pilves nii, et kõrvetavat kuumust ei olnud. T-särke oli nagu ikka stangede kaupa. Kõik on pandud riidepuude peale. Vaatasime kõik stanged läbi, ükski särk ei jäänud vahele. Mida ei olnud olid normaalse pildi/kirjaga särgid. Üks oli hullem, kui teine. Pettumus missugune. Ma lootsin, et saan ühe asja tehtud. No mis teha, küll tuleb uusi mudeleid juurde. Lõpuks ei ole see ainuke koht, kust osta saab. Lihtsalt seal oli hea hind ja suurepärane kvaliteet. Eelmine kord ostetud särgid näevad jätkuvalt viisakad välja. Pole pleekinud, ega kulumisjälgedega. Nendega saab käia, aga kooli ajaks tuleb uued osta. Ei saa ju lõputult samade riietega käia, kuigi võiks.

Vot sellised lood seekord.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.