Väsinud.

Mõnikord on nii, et mitu päeva varem vaatad, et tulemas on pikad ja rasked ajad. Pühapäeva õhtul teadsin, et puhata saab neljapäeval. Tõesti hea teadmine.

Esmaspäeval hommikul kell 08.00 pidin olema Barcelonas. Sellest ei tule juttu, miks ma linna pidin minema. Igatahes pidin ma kodust ära tulema 06.00. Õhtul läksin varem magama, aga nagu arvata oli, siis magama ei jäänud. Tuba oli palav, väljas müra jne. Lõpuks jäi magama ja ärkasin selle peale, et lastest keegi läks vannitupp. Kell olo 04.20 ja mul oli võimalus veel natuke üle tunni magada. Kas ma jäin magama? Õige ei jäänud. Tõeline positiivne sissejuhatus uude nädalasse. Sõit linna läks kiiresti. Üle pikaaja nägin päikesetõusu. Linnas parkisin auto ja jõudsin kohta, kuhu vaja. Linna pidin jääma teisipäevani ja seejärel sai autonina maanteele keerata ja tagasi sõita.

Juba kolmapäeval ootas ees jälle Barcelonasse sõit. Ma võin varsti taksoliini kodu ja Barcelona vahel avada. Kolmapäeva juures oli „tore“ see, et kodust väljasõit oli kell 03.00. Tekib küsimus, miks ma üldse koju sõitsin, kui kohe tagasi vaja tulla? Kolmapäev oli Marleni ära sõidupäev. Uh alles ostsin lennukipileti ja juba minek. Lennuk läheb 06.30 välja ja seepärast tulebki vara minema hakata. Meilt on ca 1h 30 minutit sõitu. Praegu on lennujaamades töötajate puudus ja seega peab varem kohal olema. Ärkasin öösel selle peale, et keegi läks vannituppa, kell oli 02.33. Kellani käid loetud minutid, aga tõusin üles. Ma eeldasin, et olen väsinud, kuna eelnevad ööd sain vähe magada. Aga tundsin ennast täitsa hästi. Igatahes kell 03.00 olime autos ja jälle Barcelona poole teel. Polnudki seal ammu käinud 🤣🤣🤣🤣. Sõit läks kiirelt ja jõudsime ilusti lennujaama. Seejärel tuli sissepääs leida. Eelnevad korrad olen teise parklasse parkinud, aga seal mingid ümber korraldused. Tegelikult läks kõik lihtsalt, tuleb silte jälgida. Enne, kui aru saime olime turvakontrollis. Ma eeldasin/kartsin, et seal läheb mitu tundi. Uudistes pidevalt räägitakse järjekordadest. Läks hoopis nii, et max 5 minutiga oli Marlen turvakontrollist läbi. Pole kunagi nii kiiresti saanud 😄. Kuna turbakontroll sai tehtud, siis jäi Marlen üksinda. Meie Gregoriga ootasime, kuni lennuk välja läks. No nii igaks juhuks. Selleks, et Marlenil igav ei oleks sai temaga telefoni teel suheldud. Tasuta kõned on super, lobise palju tahad.

Homme magan ma terve päeva maha. Ma vajan puhkust. Barcelonasse nii pea minna ei plaani. Kui, siis päriseks, koliks kasvõi homme 🤣😄.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.