2 tähemärki...

2 tähemärki, kes röövivad meestelt mõistuse.

On naisi, keda ümbritseb salapärane aura ning keda mehed ka parima tahtmise juures mitte kuidagi mõtetest ei saa. Need naised on enda teadmata nii seksapiilsed, et võtavad mehed põlvist nõrgaks ning röövivad mõistuse. Oma osa mängib aga ka tähtkuju. Nimelt on olemas kaks sodiaagimärki, kes on teistest tunduvalt meeldejäävamad, kirjutab Your Tango. Kes nad siis on?

JÄÄR

Jäär on tuline tähemärk, kellest ükski mees küllalt ei saa, sest ta on seksikas ja oskab flirtida. Kui Jäär mehi võrgutab, teeb ta seda aeglaselt – kaalutletud puudutused ja sõnad, sügavalt silma vaatamine. Tulemärgis sündimine tuleb Jäärale siinkohal kasuks, sest pole midagi kuumemat kui tuli. Lisaks on Jäär ka suurepärane ära rääkija. Ta teab, kuidas veenda kõiki mehi tegema nii, nagu tema tahab. Kui Jääral õige tuju on, siis uskuge – too hetk ei suuda ükski mees tööle keskenduda.

LÕVI

Lõvile meeldib magamistoas domineerida. Seega, kui tema võrgutama asub, annab ta kõigepealt teada, et ta kavatseb ohjad haarata. Talle meeldib tähelepanu keskpunktis olla ning teadmine, et sa ootad tema järgmist sammu, ajab ta pööraseks. Ükski mees ei suuda teda peast saada, sest Lõvi juba teab, kuidas meelde jääda. Kuna talle meeldib magamistoas domineerida, toob ta sinu võrgutamiseks välja ka põnevad seksmänguasjad. Ja isegi siis, kui ta ei proovi kellelegi muljet avaldada, on Lõvi ikkagi seksikas ja kuum.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.