"Rahva teener".

Peaks kõik korrad kokku lugema, kui ma olen öelnud, et ei soovita rohkem raamatuid või seriaale. Mul on nimelt plaanis seda jälle teha 🤣. Ma ei hakka isegi ütlema, et see on viimane kord.

Mingi aeg tagasi hakati TV3 (Eesti omas) näitama seriaali „Rahva teener“. Tegemist on seriaaliga, kus mängib Ukraina president, Ukraina presidenti. 

Peale seriaali ilmumist lugesin kommentaare. Üks nö kuulus Eesti näitleja ja poliitik ütles, et 10 minutit vaatas ja, siis pani kinni. Rohkem ei kõlvanud vaadata. Järelikult on täiesti kehv seriaal tehtud. Kuid ma ei lasknud ennast segada ja hakkasime vaatama. Lapsed meiega vene keelseid seriaale ei vaata. Vahepeal tulid nad teise tuppa ja esimene rektsioon  peategelast nähes oli. See on ju Ukraina president. Seega lapsed tunnevad teise riigi juhti.

Seriaal ise on minu meelest väga hästi tehtud. Minu meelest näitab sisu tegelikku elu. Poliitikute jaoks on tähtsad nemad ise ja rahvas on teisejärguline. Kõigepealt omal taskud täis ja, siis vaatame mis edasi saab. Lihtrahvas mõistab antud sarja, poliitikud mitte. Nemad ei tee ju midagi valesti.

Huumorit on samuti piisavalt, naerda saab. Midagi positiivset on lihtsalt sellesse masendavasse maailma vaja. Kes tahab, see vaatab. Vaatamine on vabatahtlik. 


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.