Meri!

 Vamos pa' la playa

Pa' curarte el alma

Cierra la pantalla

Abre la Medalla

Todo el mar Caribe

Viendo tu cintura

Tú le coqueteas

Tú eres buscabulla

Y me gusta- juba laulusalm ütleb, et lähme mereäärde. Ja seda peab järgima.

Meil on esmaspäeval püha ja seega pikk nädalavahetus. Kõik päevad kodus olla ei viitsi. Jah, just peab vahelduseks kuhugi minema. Kuhu veel ilusa ilmaga minna, kui mitte randa. Seda enam, et pole ammu käinud. Mul muidugi on väike kahtlus, et kuidas ma soojale vastu pean. Kui ei proovi ei saagi teada. Nagu nii lähme autoga ja seega saame vajadusel ära tulla. Lihtne ja loogiline.

Marlen teatas, et tema ei taha meiega tulla. Mina olin temaga täiesti nõus. Kui inimene ei taha, siis istugu üksi kodus. Selle asemel, et teiste päev oma vingumisega ära rikkuda. Mulle tundub, et selles otsuses ei olnud midagi halba.

Sõit rannikule läks kiirelt ja stressi vaeselt. Läksime teise randa, kuhu saab mööda endist tasulist teed. Kohapeale jõudes leidsime isegi parkimis koha. Lõpuks olime mere ääres. Päike paistis, tuul puhus, sooja ca 28°. Võrreldes kohaga, kus meie elame, siis seal oli õhku. Meil pole midagi hingata. Päeva möödus kiirelt. Head asjad saavad ikka ruttu otsa. Gregor käis vett katsumas ja ütles, et külm on. Mina, tuntud külmavares läksin ka katsuma 🤣. Alguses oli külm. Pika peale läks soojemaks ja lõpuks isegi ujusin hästi natukene. Ei ole vesi minu jaoks sobiva temperatuuriga. Käisin Gregoriga korra veel vees. Vaatasin, et kaugemal on midagi vees. Lained tõid tundmatut objekti kalda poole. Lõpuks hakkasime objekti poole ujuma. Gregor jõudis esimesena kohale. Tegemist oli puidust kalakastiga. Nii palju meie lootusest leida aare.

Peale rannas olemist läksime linna peale jalutama. Päike ikka paistis ja tuul puhus. Minna oli hea, aga tagasi tulek mitte. Tuul ei puhunud, palav ja paha hakkas. Mul hakkas hetkega pea tugevalt valutama. Kusjuures päeval ei olnud eriti hull. Ma arvasin küll, et ei saa päikese käes olla. Samas vahelduseks oli tore kodunt välja saada ja mere ääres olla.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.