Eraarsti juures.

Täna oli lõpuks see päev, kui mul oli aeg eraarsti juurde. Täielik ajaraiskamine. Kuid kõigest järge mööda.

Otse loomulikult asub arst linnas ka kohas, kus puudub parkimine. Läksin ettenägelikult varem linna. Läks hästi ja leidsin tasuta parkimise. See muidugi asus kaugel. Tasulises oli ka kohti, aga seal peab kõigepealt maksma. Kus kohast ma tean, kui kaua mul arsti juures läheb.

Jõudsin kohale ja minu üllatuseks vastuvõtus kedagi ei olnud. Oli silt, et minge ootesaali ja teid kutsutakse. Ootasin ja aeg ammu täis. Lõpuks tuli üks õde ja küsis, miks ma seal olen. Ütlesin, et mul arsti vastuvõtt. Tema küsis mu nime ja mis firmas ma töötan. Lõpuks ilmnes, et ma olen vales majas. Krtkrtkrt. Mina pidin 23 majja minema, aga olid 21. Sama meditsiiniasutus, aga seal võetakse analüüse. Ma olin seal esimest korda ka ei teadnud. Maja pealt ma numbrit tõesti ei vaadanud. Vaatasin google mapist kus asub ja kõik. Kusjuures valel majal oli suur silt väljas, teisel mitte. Loll pea on kehale nuhtluseks.

Läksin vandudes õiget maja otsima. Üles leidsin. Sisse minnes arvasin, et saan sõimata, kuna hilinesin. Ütlesin, mis juhtus ja öeldi ära muretse kõik on hästi. Vot nii!!! Hetke sain oodata, kui arst kutsus sisse. Rääkisin, mis mul viga ja tema esitas küsimusi. Midagi tarka ta öelda ei osanud. Andis hoopis perearsti jaoks paberid. Juhul, kui mingit uuringut on vaja, siis nad saavad aidata selle kiiremini teha. Ühesõnaga ei saanud ma seal midagi targemaks. Lootused olid mul suured. Reedel pean tagasi minema ja ütlema, mis perearst ütles. Ühesõnaga hakkan arstilt-arstile sõnumeid viima. Keegi võiks selle asemel mind ravida. Homme on perearsti visiit ja eks näis, mis edasi saab.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.