Tervislik seisund 2.

 Täna on reede, seega olen ma terve nädala kodus olnud. Selle ajaga pole miskit paremaks läinud. Hea küll, ilm on. Vahepeal oli jahe ja sadas.

Mis minu tervislikku seisundit puudutab, siis muutusteta. Uskumatu, eks ole. Võtan kohusetundlikult tablette. Heal juhul mõned tunnid peale võtmist valutab pea vähem. Mõnikord ei mõju üldse. Pea käib koguaeg ringi. Tuigun ühest toast teise. Ausalt öeldes kehva on olla.

Eile käisin füsioterapeudi juures. Seal masseeriti mu kaela ja õlgu. Leiti üles valusad punktid. Tuli välja, et kogu piirkond pidi pinges olema. Ega see suure üllatusena ei tulnud. See kõik on tingitud tööst. Peavalu ja pearinglusega ei tehtud midagi. Öeldi, kui paremaks ei lähe, siis läheksin tagasi. Täna tunnen, et kogu piirkond on valulik ja pinges. Võib olla kuluks veel üks visiit ära? Ei tea. Hetkel tagasi ei lähe, püüan kokkuhoidlik olla. Kuna ma olin seal enne käinud, siis visiidi hind oli 30€-1h. Pole kõige kallim, aga ikka.

Täna st reedeks oli mul arstiaeg. Hommikul helistati ja öeldi, et täna arsti ei ole. Seega uus aeg on esmaspäeval. Loodetavasti on arsti selleks ajaks mõni hea idee tulnud, mida minuga teha. Sinnani söön tablette ja vaatan, mis saab.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.