Lift.

Lift on koht, kuhu ma üldiselt ei lähe. Võimaluse korral käin trepist, palju tervislikum.

Hispaanias on liftid populaarsed. Majad, mis on vähemalt 3 kordsed on liftiga. Kusjuures ma olen isegi eramajas siin lifti näinud. Poest tulles ja vanemate inimeste jaoks ideaalne lahendus.

Käisime Marleni nõudmisel poes. Mina poleks sinna üldse läinud. Minu meelest oli kõike, mida mul vaja piisavalt. Igatahes läksime poodi. Taaskord sain tõdeda, et midagi meeldivat seal ei ole. Hinnad on jälle tõusnud, sent siia teine teise kohta juurde pandud. Krt, kui palk sama kiirelt tõuseks.

Üldse tahtsin ma millestki muust rääkida. Koju jõudes tõstsime kotid autost välja. Marlen pani esimesed kotid liftid ja seal välja tulles oli imelik heli. Järsku tõusis põrand ca pool meetrit üles. Marlen teatas, et liftiga me ei lähe üles ja tahtis kotid välja võtta. Samal hetkel hakkas uks kinni minema. Marlen oli ukse kõrval, ütlesin, et pangu jalg ukse vahele. Uksel on andurid ja nii saab kinni minemist vältida. Ma oleks ise pannud, aga tõin viimaseid kotte sisse ja olin kaugemal. Mina poleks jõudnud. Marlen jalga vahele ei pannud. Ta arvas, et jalg jääb vahele. Oh jah. Nii me seisime lifti ees, mille uksed olid kinni ja kus olid meie ostud. Super!!!! Liftiukse peal on telefoninumber kuhu helistada probleemide korral. Marlen võttis telefoni ja helistas sinna, mina viisin asjad nii kaua tuppa. Lõpuks sai ta ooteliinilt ära ja teenindajaga rääkida. Ütles, et lift ei tööta ja asjad on sees. Küsiti aadressi ja korterinumbrit. Öeldi, et tehnik tuleb kuskil tunni jooksul. Teeb uksed lahti ja toob asjad tuppa. Marlen ei viitsinud tuppa tulla ja jäi välja ootama. Kasutas juhust ja suhtles sugulastega. Mingiaeg hiljem tuli tehnik ja tegi lifti lahti. Marlen sai kotid kätte. Hea oli, et kiirelt riknevaid/ sulavaid tooteid nendes kottides ei olnud.

Igatahes ütles Marlen, et tema liftiga enam ei sõida. Tavaliselt koolist tulles tuleb ta liftiga üles. Vaatame kaua tal see meeles püsib. Mina vean edaspidi toidukotid trepist üles. Saab kiiremini!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.