Laupäev!?

 Kuidagi on traditsiooniks saanud, et laupäeviti ma küpsetan. Mõnel päeval nädalas peab endale midagi head lubama. St mõni päev ei mõtle kaalule. See laupäev jäi suurem küpsetamine ära. Ma tahtsin hommikul hoopis poodi minna. Vaatasin, et Lidl’ sse tulevad mõned toiduained soodsamalt, mida mul vaja on. Õhtul ei pruugi neid enam olla. Lõunaks plaanisin teha pizzat ja tegin enne välja minemist taina valmis. Taina retsepti leidsin ühest toidugruppist, lihtne ja kiire. Vaja läheb:

Vett pool klaasi, jahu 2 klaasi, õli sorts. Ained segada, külmkappi natukeseks ajaks ja võib küpsetama asuda. Mul läheb igakord meelest, et soola võiks tainale samuti panna. Kuid see on pigem maitse asi.

Igatahes sai poes käidud ja ostetud kõik, mis vaja. Välja arvatud need asjad, mis meelest läksid 🤣. Õnneks pole veel meenunud, mis meelest läks.

Enne koju tulekut läksime (Marlen oli kaasas) Peetri töö juurest läbi. Tahtsin talle pangakaardi tagasi anda. Nagu ikka ei saanud ka seekord kohe tulema. Lõpuks oli veel minu abi ka vaja. Totaalne ahistamine 😆. Ja, siis see juhtus. Peeter puhastas mingit detaili ja järsku tõmbas kinda käest. Tuli välja, et metallitükk läks näpu otsa. Pealt vaadates tundus suhteliselt lühike olevat. Loomulikult oli Peetril valus. Proovisime kätte saada, aga ei midagi. Peeter mõtles, kas minna kohe või hiljem erakorralisse. Kuna töö oli vaja lõpetada ja eriti hull vigastus ei olnud, siis pidi minema pärast. Muidugi suutis ta näpu pidevalt ära lüüa. Seda oli kaugelt kuulda, kui nii läks 😁. Seega läksime õhtupoole erakorralisse. Kusjuures me polegi juba mitu nädalat seal käinud. Peeter ise naeris enda üle, et suur mees pind näpus ja läheb arsti juurde. Mis teha, kui ise kätte ei saa. Kohapeale jõudes olid Peetril tuttavad näod vastuvõtus. Seletas ära, mis juhtus ja jäime ootama. Peeter arvas, et oma pinnuga ootab ta kuni kõik patsiendid on teenindatud. Tegelikult saime ca 10 minutit oodata ja ta kutsuti sisse. Hetk hiljem viidi ta protseduuride tuppa. Loetud minutid hiljem oli 4 mm metallitükk väljas. Tuli välja, et osa oli sügaval ja seda me ei näinud. Seega pole ise tõenäoliselt kätte saanud. Pisi asi, aga ei tasu mõelda sellele, et kuidas ma lähen pind näpus erakorralisse. Alati tasub minna, keegi ei ütle sellepärast halvasti. Vot selline tore laupäev.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.