Jälle töö

 Aeg läheb nii kiiresti, et midagi ei jõua. Tööpäevad veel eriti. Märkamatult on 3 töönädal kätte jõudnud. Soovi sealt ära tulla veel ei ole. Uskumatu, eks ole.

Kuidas mul tööl on läinud? Nii ja naa on kõige õigem öelda. Tööle minemise vastu ei ole mul midagi. Kõige hullem on lihtsalt see, et kõik kohad jätkuvalt valutavad. Suurim valu on siiani kaelas ja õlgades. Kuigi kreemitan neid pidevalt. Just ostsin uue kreemi, Ibustick roll. Super toode, valu kaob loetud minutitega. Kui valu kaob, siis tunnen, kui kanged ja pinges on õlad. Peab kuhugi massaaži minema. Seal peaks vist korra päevas käima😆. Tööandja kulul võiks see veel olla. Muidu on töö nagu töö ikka. Lõpuks toodi natukene parema kvaliteediga pirnid. Hea seegi.

Kätte on jõudmas aasta tähtsaim püha, lihavõtted. Ja siin on reede ja esmaspäev vabad päevad. Koguaeg oli mul kahtlus, et laupäeval töötame. Ei ole ju võimalik, et saame neli vaba päeva. Tavalisem päeva õhtul öeldakse, et komplekteerige kastid ja homme alustame kell 09.00. Teisipäeva (12.04) öeldi, et komplekteerige kastid. Mina sain enda omad tehtud ja läksin pabereid lõpetama. Mulle tehti kiir ülevaade, kuidas sildistamine käib. Kuna antud tööd hetkel ei ole, siis panen kirja mis alus välja läks. Minu kord oli õhtul teha. Pabereid tehes kuulsin, kuidas öeldi alustame teisipäeval kell 09.00. Mis mõttes nagu, midagi ei saanud aru. Teiste juurde jõudes küsisin mis öeldi. Tuli välja, et tööandja otsustas meile vabad päevad anda (2tükki lisaks). Vot niimoodi. Ei olegi ohtu, et laupäeval tuleb töötada. See kellega rääkisin arvas samuti, et laupäeval raudselt töötame. Seega meeldiv üllatus tööandja poolt. Vaatame, mida pühade ajal teeme. Hetkel plaanid puuduvad.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.