Jalanõud.

 Ma kirjutasin pika jutu valmis. Kui seda hiljem otsima hakkasin, siis seda lihtsalt ei olnud. Ma ei tea kuhu see sai. Ma kasutan kirjutamiseks telefoni ja tavaliselt telefon salvestab. Millegipärast jättis seekord selle tegemata. Ma otsisin erinevatest kohtades ja ei midagi 😡.

Gregor on meil selline omaette tüüp. See puudutab eriti jalanõude teemat. Vahet ei ole mitu paari jalanõusid tal on, tema eelistab ühte paari. Ja käib nendega kuni tükid taga. Seega midagi ei lähe kaotsi. Õnneks ei ole vaja kellegile nö edasi anda. Üks aasta ostsime talle Saksamaalt väga ägedad botased. Oleks tema teha olnud, siis oleks ta nendega maganud ka. Läks mingi aeg mööda ja sokkidesse tekkisid augud. Iga paari ühes oli auk. Midagi uut ja huvitavat oli see. Ajapikku sai müsteerium lahenduses. Nimelt ühe botase talla all oli auk. Kuidas saab auk tekkida? Ka sellele oli lihtne vastus. Nimelt kasutas Gregor ühte jalga tõukerattaga sõites pidurdamiseks 😁. Selle peale annab alles tulla. Olgu öeldud, et tõukerattal on pidur olemas.

Nüüd on jälle kätte jõudnud see aeg, kus on uusi jalanõusid vaja. Varem ostsime neile odavamaid botaseid. Need pidasid mõned kuud vastu. Samas enne kasvas jalg kiiremini ja polnud mõtet kalleid osta. Suvel sattusime juhuslikult Adidase outlet poodi. Uskumatu, aga see andis outleti mõõdu väljs. Muidu on siinsed outleti tava poe hinnaga. Seega sai mõlemale lapsele sealt botased ostetud. Ainuke miinus on see, et poodi on ca 125 km. Kuid hinna poolest tasub vahel see sõit ära. 

Kuna mul oli täna plaaniväline vaba päev, siis otsustasin, et käime seal ära. Peetril vedas ta ei pidanud kaasa tulema. Juba kodust ära minnes sadas vihma. Ja see sadu ei lõppenudki. Lapsed ütlesid ilma kohta, et see on „Eestimaa“ suvi. Mina ei öelnud midagi. Mida saa ikka ütled, kui lakkamatult sajab. Kord vähem, kord rohkem.

Poodi me siiski jõudsime. Seekord oli valikut vähem, kui eelmine kord. Vaatasime, proovisime ja lõpuks leidsime. Botaseid olid lisaks Gregorile mul ka vaja. Tööl käimiseks oli midagi vaja. Gregorile sai 2 paari ostetud, kas ta neid mõlemaid kandma ka hakkab, seda näitab aeg.

Minu omade hind oli 94.95->35.00 maksin.

Gregori omade hind 45.00->31.00 maksin.

Gregori omade hind 118.00->24.50 maksin.

Mina olen ostudega rahul. Seda enam, et soodustus tuli päris korralik. Tava poest ostes selliste hindadega ei saa. Aeg ja kütuseraha maha arvestades jäin ikka plussi. Pealegi vahel võib/ peab sinna sõidu ette võtma. Seal on müügi ka riided, aga neid meil vaja ei olnud. Loodetavasti on nüüd sügiseni probleem lahendatud. Loodetavasti on kvaliteet sama hea, kui viimane kord. Igatahes enam ma lastele odavaid jalanõusid ei osta. Või kas täna päeva üldse midagi odavalt saab?



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.