Esimene töönädal.


Päevad on suhteliselt kiiresti läinud. Seda nii tööl, kui kodus. Mulle kohati tundub, et aega puhkamiseks ei jäägi. Mul on mõni üksik koht, mis ei valuta. Kõige hullem seis on kaela ja õlapiirkonnas. Jalad ja selg annavad samuti tunda. Terve tööpäev koosneb ühtede ja samade liigutuste tegemisest. Ja nagu näha, siis ei mõju see mulle hästi. Lohutan ennast sellega, et see on mööduv nähtus. Järgmine nädal on loodetavasti valu läinud. Lõpuks peaks lihas harjuma. Või, kui edasi valutab siis vaatame, kui see aeg käes.

Üldiselt on terve nädal möödunud pirnidega. Tõenäoliselt ma nii pea ei söö ühtegi pirni ja koju ei osta samuti 🤣🤣🤣🤣. Vaadates neid pirne, millega töötame, siis see on prügi. Ausõna ma ei ole sellist pirni käes hoidnud, millest oleks tüki hammustada tahtnud. Ja see peaks kõik ütlema. Samas need nö kvaliteetsemad, mis kastidesse lähevad on peagi poes müügil. Kõik asjad on kalliks läinud ja, siis pakutakse prügi müügiks.

Reede hommikul ootas ees tõeline rõõm. Pirne ei olnud!!! Selle asemel olid hoopis õunad. Õunad olid palju kvaliteetsemad, osad olid mädanenud. Kuid üldiselt sujus töö õuntega kiirelt. Hommik läks kiiresti. Enne lõunale minekut ilmnes, et hea elu sai läbi. Õhtupoole tuleb jälle pirnidega veeta. Head asjad saavadki kiirelt otsa. Keegi ei ole rahul pirnidega, aga teha pole midagi. Esmaspäeval läheb töö pirnidega edasi. Saaks need pirnis juba otsa.

Kokkuvõttes olen oma nädalaga rahul. Mitte ükski päeva ei ole ma mõelnud, et homme peab jälle minema. Ma lihtsalt lähen ja teen töö ära ja kõik. Saaks õla ja kaelavalust lahti. Vot see on hetkel kõige tähtsam. Mul on õlad ja kael plaastertatud. Valu võttis ära, aga ühes asendis töötamisest on kõik kange ja valus. Lähen vanni ja loodan, et hakkab parem. Head nädalavahetust!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.