Mikrolaineahi.

Kunagi ammu, kui me siia tulime ostsime esimese mikrolaineahju. Elasime sellel ajal veel karavanis. Karavanis kasutasime 2 auguga elektripliiti. Sisse oli ehitatud gaasipliit koos praeahjuga, kuid neid me ei kasutanud mitte kordagi. Tõenäoliselt nad töötasid. Ja nii sai poes käies korduvalt vaadatud pizzasid ja vesistatud. Nii me ühel päeval poodi läksime ja mikrolaineahju ostsime. Ma tean, et antud ahjud ei ole tervislikud. Kuid elada on üldse ebatervislik. Seega ma mikro pärast üldse ei muretse. Mugav on panna taldrik mikrosse ka loetud minutite pärast sööma hakata. 

Ühel hommikul tegin ukse lahti ja ma midagi imelik punane täpp vaatas vastu. Rohkem ma mikrot tööle panna ei julgenud. Tundub, et tema aeg sai otsa 😔. Hea on see, et midagi hullu ei juhtunud. Turvalisuse huvides me rohkem teda ei kasuta.

Kuna kõik on mikrot harjunud kasutama, siis ilma tundus elu võimatu. Seega tuli uus osta. Kuna mul oli ainukesena aega jäi see „raske“ ülesanne mulle. Vaatasime Peetriga tehnikapoe lehelt erinevaid variante. Enam vähem oli teada, millise ostame. Mulle jäi nö vormistamise teema.

Läksin mina hommikul poodi. Jõudsin õigesse vahesse ja hakkasin asja uurima. Käisin edasi tagasi riiulite vahel ja ei leidnud neid, mida olime vaadanud. Ma ei lasknud ennast sellest häirida. Olin kindel, et kohe tuleb teenindaja ja kõik saab korda. Lisaks leidsin mitu virna mikrokaste. Kõik olid ilma hindadeta. Kuna keegi polnud jätkuvalt tulnud, siis vaatasin poelehelt hindasid. Milleks on poes teenindajad, kui kõike peab ise tegema? Vaatasin kõik variandid üle ja ühtegi sobivat ei leidnud. Kogu tegevuse peale läks üle 10 minutit ja selle ajajooksul 0 teenindajat. Tavaliselt on nii, et teenindaja ründab kohe, kui kuhugi vahesse lähed. Seekord täiesti vastupidi. Mul sai kannatus otsa ja läksin minema.

Järgmises poes leidsin parema hinna ja kvaliteediga mikrod. Valik oli seal väiksem, kui eelmises kohas. Jäin teenindajat ootama, et saaks valiku teha. Kas teenindaja tuli? Ei tulnud. Kolmandasse poodi mul tahtmist minna ei olnud. Seega peale 10 minutilist ootamist läksin teenindajat kutsuma. Uskumatu tal oli isegi aega tulla. Küsisin huvipakkuvate mikrote kohta ja sain mingisugused vastused. Valisin enda arust parima ja ostsin ära. Oleks ma teadnud, et see nii raske on poleks läinudki. Mikro ise on täiesti tavaline, ah jah grillifunktsiooniga. Kuidas seda kasutakse veel ei tea, ehk kunagi proovime järgi. Vähemalt saab süüa soojendada kiirelt ja see on peamine.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.