Geniaalne idee.

 Tihti tulevad mul geniaalsed ideed, vähemalt enda arvates. Teised ei ole selles nii kindlad, kas need on geniaalsed, hullumeelsed või hoopis midagi muud.

Ma ei hakka siin pikalt keerutama. Minu viimane geniaalne idee on saata Marlen suveks Eestisse tööle. Minu meelest, minu viimase aja paremaid ideid. Või kuidas? Igatahes Peeter ja Marlen (jah just tema ise) leidsid, et hea idee. Kuku või imestusest pikali 🤣! Ma eeldasin, et saan pikalt neil, vähemalt viimasele seda ideed serveerida. Seega esimene osa läks hästi. See oli ka lihtsam pool.

Teine pool näeb ette töö otsimist. Ilmselgelt pean selle raske ülesande mina enda peale võtma. Ma olen mõne inimesega rääkinud ja erinevaid variante mõelnud. Siiani ühtegi head ja sobivat pakkumist ei ole.

Üldse on see töö leidmine kaugelt raske. Kuid ma eeldan, et võimatu see ei ole. Peab peale hakkamist olema. No seda peaks jätkuma 😃.

Kuid, kui keegi teab kohta, kust ma võiksin uurida, siis kõik pakkumised on teretulnud. Ma loodan, et mu idee saab ellu viidud!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Natuke nalja.