Olemas!

 Ma juba arvasin, et enne saab viirus läbi, kui meie selle saame. Nüüd võin öelda, et olemas. Esimene positiivne on teada. Seega õnnelik on selgunud. Nojah nii pole ilus öelda 😁.

Kes siis positiivne on? Marlen sai selle auväärse tulemuse. Kuid kõigest järge mööda.

Teisipäev õhtul, see oli teise koolipäeva õhtul. Tuli koolist kiri, et Marleni klassis on positiivne. Positiivse proovi andnud istub Marleni kõrval. Lisati juurde kiri, kuidas edasi peab toimima. Kuna klassis on 1 positiivne, siis uue korra järgi karantiini ei tule. Selleks peab 5 positiivset olema, et klass karantiini pannakse. Testima peab ise minema ja seda infot soovitati vaadata teatud lehtedelt. Minna tuleb kuhugi apteeki, aga millisesse? Vaatasin mina lehed üle ja targemaks ei saanud. Testi teha on aega 4 päeva, seega kiire. Marlen uuris klassikaaslaste käest, aga targemaks ei saanud.

Peeter küsis töö juures ja lõpuks selgus tõde. Teste saab teha igas apteegis, kuid osades on pikad järjekorrad. Samuti tehes väljaspool oma küla võib test olla tasuline.

Täna on neljapäev ja läksime meie küla apteeki. Apteeker sai kohe aru, miks me tulime. Ma eeldasin, et pean talle ütlema. Selline tark apteeker on meil. Küsis Marleni haigekassa kaardi. Seejärel viidi meid taha ruumi, kus tehakse teste. Proov oli nagu ikka..ebameeldiv. Test on samasugune plaat nagu rasedustestil. Apteeker vaatas ja ütles, et ei tule vist negatiivne tulemus. Mida aeg edasi seda tugevamaks teine triip läks. Lõpuks oli kaks triipu....positiivne.

Apteeker pani polikliiniku lehele tulemuse kirja. Ma eeldan, et homme võetakse minuga ühendust ja öeldakse, mis edasi saab.

Ma olen kogu aeg kuulanud, mida peab tegema, kui keegi peres on positiivne. Nüüd oli kogu info nagu peoga pühitud. Gregor peaks võima kooli minna. Meie ülejäänud peame tõenäoliselt testi tegema. Marlen peab võib olla samuti uue testi tegema. Kodus peaks ta 7 päeva olema. See kõik on vist. Ma ootan kõne ära ja, siis saan vastused oma küsimustele.

Eks paistab, mis edasi saab.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.