Hetke seis 3.

 Teisipäev ja kolmapäev muutusi kaasa ei toonud st meedikud ei helistanud. Järelikult pole vaja uut testi teha. Uute nakatumiste näit langes esimest korda peale novembri algust. Seega on lootus, et olukord hakkab paremuse poole minema. Meie tunneme ennast normaalselt.

Teisipäeval oli Marlenil matemaatika. Õpetaja lasi ta videotundi ja küsis, millal ta kooli tagasi tuleb. Uskumatu, aga tõsi.

Marlen ise ootab kooli tagasi minemist. See toas istumine on teda ära tüüdanud. Ta on juba mitu korda kurtnud igavuse üle. Kuna tal on igav, siis ta pidevalt räägib 😁ja ma ei jaksa enam kuulata. Raamatut lugeda on võimatu 😁. Tegelikult pole hullu saame hakkama. Homme veel ja reedel ootab rahu ja vaikus. See tähendab, et jälle üks nädal on läinud. Liiga kiiresti käib aeg. Ma vaatasin üks päev kalendrisse ja ilmnes, et alla kahe nädala on veebruarini jäänud. Kevad ja soe ei ole enam kaugel.

Kolmapäeva õhtul hakkasin ma ennast jälle halvasti tundma. Ma juba arvasin, et covid on mööda läinud. Pea hakkas valutama, külmavärinad ja tunne nagu palavik oleks. Ma panin termomeetrit kappi tagasi ja neid otsima minna ei viitsinud. Mis see mulle ikka annab, kui näen et palavik on või ei ole. Peaks hoopis testi tegema ja teada saama, kas on viirus või mitte. Samas ei kutsu mind miski seda testi tegema. Ei meeldi mulle mõte, et keegi surgib mu ninas. Ma vaatan, kuidas homme on ja siis otsustan.

Juba mitu päeva tagasi plaanisin kõrvitsasuppi teha. Kuna ma tundsin ennast halvasti, siis supi mõte tundus eriti hea. Kõrvitsasuppi valmistamiseks on erinevaid retsepte. Mina teen nagu mulle meeldib 😁. Koostisained: kõrvits, porgand, sibul, küüslauk, sulatatud juust. Keedan kõik pehmeks, püreestan, lisan sulatatud juustu. Lasen kõik keema ja võib sööma hakata. Mulle meeldin nii kõige rohkem. Kiire, lihtne ja maitsev 🍲.

Neljapäeval ei toiminud midagi uut. Marlenil oli täna kõige rohkem videotunde. St, et peaaegu terve päeva rääkis mingi õpetaja. Ma kasutasin seda ära ja hakkasin küpsetama. Lihapirukad, singi-juustu ja kaneelirullid, lisaks lõhesupp. Küll ma olen ikka tubli 😆. Õhtupoole istun diivanil ja ei liiguta ennast.

Reede=vaikus. Mõlemad lapsed läksid kooli. Mitte ühtegi videotundi, mitte ühtegi lärmavat õpetajat. Milline nauding. Seega selleks korraks on teema lõppenud.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.