Hetke seis 2.

 Pühapäev. Olukord püsib stabiilne. Üks väike muutus oli, termomeeter näitad 37,03 kraadi. Seega mul on palavik 😄. Ma olen tõsiselt haige. Tegelikult ei ole üldse hull, ma olen hullemini haige olnud.

Ma panin eelmise teema üles ja, siis tulid mõtet mida oleks pidanud veel kirja panema. Kusjuures see ei ole esimene ega ka viimane kord. Vahel kirjutan ära, ootan mõned päevad ja, siis panen üles. Kuid ikka jääb midagi kirjutamata. Kõik ei saagi alati tehtud.

Jälle on teema vaktsineerimisest. See on vist üks põhilisi teemasid kõikjal.

Väike huumor:

 Aasta 2019 -"Kuidas sul ka läheb?"

Aasta 2020- "Kas oled koroona juba ära põdenud?"

Aasta 2021- "Kas oled vaktsineeritud?"

Aasta 2022- "Kui suur su elektriarve oli?".

Ma olen öelnud, et meie oleme vaktsineerimata ja ei plaani vaktsineerida. Meil puudub usk antud vaktsiinidesse. Nagu ma olen öelnud, kui vaktsiinid toimiks, siis oleks pandeemia juba läbi. Mina, kui vaktsineerimata püüan võimalusel hoiduda rahvarohketest kohtadest. Avalikus kohas käin maskiga. Ühesõnaga püüan ennast ja oma peret hoida. Samas vaktsineeritud arvavad, et nemad ei jää haigeks. Nemad ju enda arvates viirust ei levi. Samas, kui neil mõni külmetuse tunnus on nad testi tegema ei lähe. Seega levitavad nemad kõige rohkem viirust ja süüdistavad selles teisi. Eriti suured süüdistajad on avaliku elutegelased. Kõik teised on nende hädades süüdi. Ja, kui keegi neist veel haigestuma juhtub, siis on jälle vaktsineerimata inimesed süüdi.

 Kuid haigestutakse ka täis vaktsineerituse korral. Kogu aeg öeldakse, et sel juhul põed kergelt. Palju põevad hoopis väga raskelt. Kus kohas see loogika kogu asja juures on? Mina ei saa aru.

Tegemist on minu mõtetega. Igaühel on õigus oma arvamusele. Ma ei pea kellegi arvamust-tegevust valeks.

Esmaspäev on jälle käes. Kooli lehel märgiti Marlen põhjuseta puudujaks. Matemaatika videotundi teda vastu ei võetud. Reedel matemaatika õpetaja ütles Marlenile, et sa ei ole karantiinis ja seega tundi ei saa. Ja nii täna ka läks. Saatsin kooli kirja oma arvamusega nende tegevuse kohta. Siiani pole põhjuseta puudumist ära muudetud. Mulle tundub, et polikliinikust pole neile info jõudnud. Või pole nad sealt saabunud infot lugenud. Igatahes täiesti vastutustundetud käitumine.

Gregor võttis eile sõna, miks peab ta kooli minema. Kui korvpalli ei saanud mängida ja nädalavahetusel istus toas. Mul on endal siiani halb tunne, et korvpalli ei läinud. Enam pole mõtet mõelda, kuidas oleks võinud käituda. Reeglid muutuvad nii tihti, et ei tea kuidas peab antud olukorras käituma. Seega täiesti nõme lugu. Ehk täna saab midagi selgemaks.

Koolist helistati, pidasime väikse lahingu maha. Nad ütlesid, et Marlenile pandi põhjuseta puudumine kuna ta ei osalenud videotunnis. Rääkisin reedesest matemaatika õpetaja käitumisest ja sellest, et täna ei aktsepteerinud ta Marleni taotlust tunni minna. Nagu arvata oli hakati kohe õpetajat kaitsma. Õpetaja ei teadnud, et Marlen on positiivne. Kui ütlesin, et Marlen reedel ütles, siis lubati rääkida ja põhjuseta puudumine eemaldada. Kõige mõjukamaks faktiks sai, kui ütlesin, et olen Marleniga kodus ja kuulsin ise ja nägin, et ta tundi ei saanud. Eks Marleni elu saab nüüd koolis keerulisem olema. Kuid ei saa lubada, et õpetaja käitub lugupidamatult. Ma saan aru, et õpetajal on lihtsam tundi teha nendega, kes on klassis. Kuid me elame sellisel ajal ja tuleb hakkama saada. Saaks see jama juba läbi. Ausalt öeldes hetkel veab neil, kellel ei ole koolis käivaid lapsi.

Esmaspäeva jooksul polikliinikust kõnet ei tulnud. Ju, siis kedagi ei huvita. Seega istub Marlen 7 päeva kodus ja läheb kooli tagasi. Oleks pidanud ta järgmisel päeval sinna saatma.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.