Esmaspäev

 Esmaspäev läks mööda liiga kiiresti. Tavaliselt on esmaspäev nädala kõige aeglasemalt minev päev.

Hommikul läksid kõik kodust minema, kes kooli, kes tööle. Milline meeldiv vaikus jäi minuga koju 😁. Seda vaikust rikkusid naabrid lärmi ja kolistamisega. Kuid korteris elades ei saagi loota, et täielik vaikus on.

Mind ootasid ees kodused toimetused. Alustasin koogi küpsetamisega. Nii palju, siis „dieedi“ pidamisest. Kook oli omalooming. Koostisosad: 8 muna, suhkur, jahu, sooda, kakao. Munad vahustada, lisada kuivained. Seejärel vormi ja ahju. Mina küpsetasin 180° juures, kuni valmis sai. Jahutasin ja lõikasin pooleks. Vahele määrisin moosi, mix 3. Mida see mix täpselt sisaldab ma ei tea. Moosi pole mina keetnud 😆, moos on saadetud Eestist. Viimasena vahustasin vahukoore suhkru ja toorjuustuga. Selle pani kihtide vahele. Peale tegin võist, piimast, kakaost glasuuri. Kook läks külmkappi jahtuma. Ma kavatsesin pilti teha, aga unustasin ja hiljem oli otsas.

Lisaks tegin veel süüa. Meie sõime kanafileed, riisi ja juurviljadega. Kana pruunistasin, lisasin sibula ja küüslaugu. Hiljem läks juurde riisi, porgand, paprika, herned, maitseroheline.

Lastele tegin lihapalle-tatraga. Võib öelda, et köögis läks pikalt.

Õhtupoole viisin Gregor järel aitamise tundi. Teoorias võiks ta ise minna, aga ma olen siiani viinud. Siis olen kindel, et ta jõuab kohale. Kindlasti jõuaks ta ise ka kohale. Asub see mõned tänavad eemal.

Kuna Gregoril on õhtul hambaarst, siis oli mul autot vaja. Viimasel ajal kasutan ma autot harva ja seega seisab teine auto Peetri töö juures. Nii läksin ma Peetriga kaasa, kui ta tööle tagasi läks. Koju tagasi jõudes oli aeg Gregoriga linna minna. Kuigi meil oli hambaarsti ajani aeg. Nimelt tekkis mõte Gregor juuksurisse viia. Tal kasvavad juuksed eriti kiiresti. Üldse on tal head juuksed, täpselt nagu mul. Tavaliselt me lõikame tal juukseid kodus. Kuid talle ei meeldi, et me neid lõikame. Seega tuleb alati mitu nädalat varem hakata rääkima teemal juukselõikus. Pikk ja keeruline protsess. Vahel on lihtsam ta juuksurisse viia, saab kergemalt hakkama.

Tavaliselt on kõik kohad juuksureid täis. Kirjutamata reegel: See mida sa otsid, seda ei leia sa kunagi. Ja nii oligi. Me ei käi seal linnas eriti tihti ja seega kõiki kohti ei tea. Sõitsime mööda linna ja leidsime 2 juuksurit. Mõlemad olid kinni. Aeg jõudis nii kaugele, et polnud mõtet rohkem otsida. Läksime natuke varem hambaarsti ukse taha. Nii, kui kohale jõudsime sai Gregor sisse. Mina sain ukse taga oodata. Ei läinudki kaua mööda, kui mind kutsuti sisse. Kõik mis vaja sai tehtud, Gregori hammastega on kõik korras. Arst kiitis teda, et tubli laps. Ma olen ennegi öelnud, et meie lastel pole hambaarsti juures käimisega probleeme. Nüüd on järgmise kontrollini aega.

Jõudsime otsusele, et lähme meie kõrval linna ja otsime juuksuri. No, et saaks kõik asjad ühe päevaga tehtud. Leidsime juuksuri ja seal polnud mitte kedagi. Ühtegi parkimiskohta ka ei olnud. Täiesti tüüpiline. Lõpuks sain auto pargitud, tükk maad eemal. Ma olin täiesti kindel, et kohale jõudes on keegi ettejõudnud. Ei olnud!!! Uskumatu. Gregor sai tooli ja juuksed lõigatud. Väga lühikeseks veel ei lõiganud, kuna hommikud on jahedad. Selle eest silmad tulid juuste alt välja. Ja see on kõige tähtsam.

Viimasena läksime Peetri töö juurde. Ja sealt tulime kõik koos koju. Ausalt öeldes olin ma täitsa väsinud. Päev läks kuidagi pikaks, aga kõik vajalik sai tehtud. Ja see on peamine.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.