Süda.

 

Koolis on tihti peale imelikke asju vaja. Tänane (teisipäev) ületas kõik eelmises. Nimelt teatas Marlen, et tal on bioloogia tunniks vaja loomasüdant. Appi!!! Nad hakkavad seda tunnis lahkama.

Ma ei osanud ei iste, ega seisukohta võtta. Mis mõttes nagu südant on vaja? Ja veel päris südant. No tõesti kuhu me jõudnud oleme. Tegemist on lisaks kõigele toiduainega ja mulle ei meeldi, kui toitu raisatakse. Kuid koolis nad kavatsevad seda teha. Ma saan täiesti aru, et õppimise jaoks on see oluline. Kuid vaadates, kui palju on nälgivaid inimesi, siis ei saa aru.

Igatahes tuli välja mõelda, kus kohast me südame saame. Õnneks ütles Marlen 2 päeva varem, et läheb vaja. Tavaliselt öeldakse viimasel õhtul. Ma olen korduvalt poodi õhtul läinud, kuna järgmiseks päevaks on midagi vaja. Seega jõudsin järeldusele, et lähme linna. Ma pole kunagi südant ostnud ja ei tea, kas ja kus neid müüakse. Toidupoes on erinevaid siseorganeid, kas ka südant....ei tea. Kõige mõttekam tundus lihapoest uurida. Esimeses oli järjekord ja jäime ootama. Tuli välja, et neil ei ole. Eks ole hakkab pihta. Mul tuli meelde, et ühes kohas on araablaste pood ja seal on erinevad lihad müügil. Seadsime sammud sinnapoole. Seisime järjekorras nagu kaks valget varest. Kõik ülejäänud rääkisid araabia keeles ja olid mehed. Lõpuks jõudis järjekord meieni, Marlen küsis südant. Noormees teiselpool letti naeratas talle, haaras oma südamest ja teatas, et tal on see olemas. Lisaks pidi tal müügiks ka südameid olema, küsis mitu vaja. Marlen ütles, et ühte. Selle peale küsiti, kas kooli jaoks. Eks ole, ju käivad teised ka sealt ostmas. Igatahes saime südame ostetud, kallis oli teine, tervelt 0.48 senti 😆😆😆😆. Marlen keeldus südant oma kätte võtmast ja nii pidin mina seda hoidma.

Neljapäev. Nii meil on nüüd oma südamekirurg olemas 😁. Täna oli see päev, kui toimus südame lahkamine. Marleni paariline oli lisaks kaasa võtnud kopsud ja kõri. Marlen ütles, et polnud üldse hull. Kolmel klassikaaslasel hakkas halb ja neil tuli kõik välja. Siseorganid lahati nii põhjalikult ära, et järgi ei jäänud midagi. Vähemalt ei toodud koju tagasi.

Jään huviga ootama, mis järgmisena vaja läheb.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.