Kokkuvõte.

Aasta hakkab lõppema ja paras aeg on kokkuvõte teha. Või kas seda üldse on vaja?

Eelmise aasta lõpus olid mul soovid selleks aastaks. Kas neist mõni ka täide läks? Mitte ükski ei läinud. Seega võib öelda, et minu jaoks oli tegemist halva aastaga. Järgmiseks aastaks ei tule ühtegi soovi. Ma lihtsalt ei näe asjal mõtet. Ühesõnaga ükski asi ei lähe, nagu soovin.

Alustan positiivsest, kui midagi üldse oli. Hea küll, mõned asjad siiski oli 

1. Pere

2. Töö

3. Katus on pea kohal

 4. Toit on laual ja riided seljas

5. Me oleme terved

Seega võiks ju rahul olla, aga inimene ei ole kunagi rahul sellega, mis tal on. 

Järgnev osa koosneb vingumisest, et kõik on halvasti. Negatiivne on see, et midagi pole selle aastaga positiivsemaks muutunud. Kuigi mul olid selleks aastaks suured lootused-ootused. Järelikult ei ole mõtet loota-oodata edaspidi. Tuleb elada päeva korraga ja vaadata, mis tuleb.

Selle aasta suuremaks põrumiseks pean ma seda, et mul pole jätkuvalt tööd. Suures osas olen selles ise süüdi. Ennast süüdistamast ma selle kõige juures ei väsi. Jah ma olen see aasta mitu valet otsust teinud. Mul oleks töö koht olemas (võib-olla), kui ma poleks valesid valikuid teinud. Tagant järgi tarkus ei anna midagi. Ma ju tahtsin parimat, aga välja kukkus nagu kukkus. Nüüd olen asjad enda jaoks selgeks mõelnud ja eelnevaid vigu püüan mitte korrata. Vaatame, mis järgmine aasta toob.

Kolimine on järgmine läbi kukkumine. Ma olen nii väsinud sellest kohast, kus me elame. Leiaks ma koha kuhu kolida, siis läheks kohe. Vahel mulle tundub, et me ei koli siit mitte kunagi ära. Ja see tekitab minus veel kõige rohkem stressi. Mul on alati heameel siit ära minnes. Tagasi tulla ei taha ma üldse. Kuidagi peab ju see kolimine võimalik olema. Aga kuidas, selles on küsimus?

Negatiivseid teemasid jagub, aga ma ei hakka neist kirjutama. Katsun olla järgmisel aastal positiivsem. Üks päev korraga. Püüan oma otsused paremini läbi mõelda ja vähem vigu teha. Võib olla, siis tuleb parem aasta. Lootused/ ootused jätan paremat aega ootama. Ilusat aastavahetust, head uut ja paremat aastat!!!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.