Jälle pakk!!!

Veel üks pakk jõudis meile. Seekord on tegemist hoopis teistsuguse pakiga.

Siin on paljudes ettevõtetes kombeks oma töötajatele jõuluks pakk teha. On ettevõtted, kes pakuvad teenust. Samuti on olemas kataloogid, kus saab erinevate pakkide vahel valida. Sisu sõltub, milline pakk on valitud.

Peetri ülemus teeb iga aasta oma töötajatele pakid. Vaadates kataloogist pakke, siis neil tehakse suhteliselt suured. 

Kuna jõulud on saabumas, siis tõi ülemus paki. Suur ja uhke kast jõudis koju. Mis, siis selle aasta pakis head on? Kõige rohkem on seal karpe. Valikus oli erinevaid kohalikke maiustusi. Karp, mille sees nad on, on suur. Sisu selle eest on suhteliselt vähe. Näiteks ühes karbis oli 8 küpsist, teises 6. Ausalt öeldes sain ma päris suure koguse paberit välja vedamiseks. Positiivne selle aasta paki juures on see, et ainult üks pakk küpsiseid ei maitse meile. Eelmine aasta olid samad küpsised ja need ei maitsent kellegile. Kõik ei saagi kõigile maitseda. Lisaks on veel vahvlitorud, vanilje ja šokolaadi omad. Mingi moos ja kohaliku tähtsusega vorst. 

Muidugi sisaldab pakk alkoholi ja see on üldiselt normaalne olnud. Vahel on vein vale kraadiga, aga pole hullu. Seekord on pakkis 2 sampust, 2 punast veini (õige kraadiga), 1 valge vein ja 1 rumm. Pikka aega ei pea alkoholi ostma. Minu meelest on meil eelmise aasta sampus veel alles. 

Tore, kui tööandja oma töötajaid meeles peab. Ma olen kindel, et kõik töötajad rõõmustaksid rohkem ülekandega pangaarvele. Kuid olgem rahul sellega, mis antakse. Hea, et üldse midagi antakse.


Pilt on võetud internetist, kuna ma unustasin ise pilti teha. Kuid sisu on sama.



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puhkusele sõit.

Madrats 2.

Õpetlik lugu.