Nuuskija

 Vahel peab vaatama eesti keelseid saateid. Koguaeg siinses keeles vaatamine, vajab vaheldust. Tegelikult pole vahet, millises riigi saateid vaatad reklaame on mõlemal palju.

 Samas mõjub lastele hästi, kui nad kuulevad eesti keelt. Kodus me räägime oma keeles, aga koolis ja sõpradega on neil katalaani või hispaania keeles suhtlemine. Minu jaoks on tähtis, et nad eesti keeles räägiks ja aru saaks.

 Telekanalite kodulehtedelt saab erinevaid saateid, sarju järele vaadata. Seda me oleme teinud, kuigi jah kõiki saateid me ei näe, kuna neid ei näe väljaspool Eestit. 

Eelmise aasta karantiiniajal sattusin sellisele lehele nagu on jupiter.err.ee. Seal on nii Eesti, kui ka välismaa sarju, saateid ja filme. Suurema osa Eesti sarju oleme vaadanud, samuti filme. Selle lehe eelis on, et seal pole reklaame. Eriti meeldib mulle seriaalide puhul see, et neid saab hooaegade kaupa vaadata. St ei pea nädal aega ootama, et uus osa tuleks. Samas on see koht totaalne nuhtlus, kuna saab järjest vaadata.

 Hakkasime uut sarja vaatama „Nuuskija“. 4 hooaega, 8 osa hooajas. Ma pole ammu nii head sarja vaadanud.

 „Nuuskija“ on Ukraina detektiivisari, mille nimitegelast kehastab Eestist pärit Kirill Käro. Lõhnade maailm on kirju ja valusalt aus. Just seepärast püüab enesekeskne, ülitundlik ja keevaline Nuuskija vältida kõike, mis võib häirida tema haistmismeelt ja nina. Ühelt poolt aitab Nuuskija erakordne anne tal lahendada kõige mõistatuslikumad kuriteod, teisalt muudab see tema eraelu aga äärmiselt keeruliseks, sest ta teab inimestest liiga palju – tema üliterava nina ees paljastuvad ka kõige intiimsemad detailid... 

Rohkem ei ütle ma midagi selle sarja kohta 😁.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.