Lõpuks ometi

 

Eile nägin uudist, et varsti hakkab Barcelonast-Tallinnasse otse lend käima. Nimelt avab Ryanair uue lennu ja seda lausa 2x nädalas. Lõpuks ometi.

Positiivne on ka see, et tegemist ei ole suvehooaja lendudega. Enne lendas Ryanair Gironast otse, aga suvel.

Kas ja kui palju meil sellest kasu näitab aeg. Peeter oli vaimustuses ja leidis, et äkki saame jõuluks Eestisse minna. Ausalt mina ei ole sellest ideest väga vaimustatud. Eestisse tulemise vastu ei ole mul midagi, aga jõuluks. Esiteks on see katastroof pangakontole ja teiseks kehakaalule. Hea küll kaalust saab alla, aga pangakontoga on raskem. Muidugi tahaks ma veeta pühad Eestis koos pere ja sugulastega.

Samas on aastalõpus külm ja pime. Seega ma jätaks selle reisi pigem kevadesse. Ma ei öelnud Peetrile, et võib olla oleks lihavõtted parem variant. Üldse ei ole mõtet hetkel pikki plaane teha. Vaatame, mis toimuma hakkab. Miks me üldse selle teema peale mõtlesime, oli üks päev loetud artikkel. Tegemist on infoga, mis ei ole kindel. „Kuid 20 oktoobrist 2021 kaotatakse covid pass ja vaktsineerimine kogu EL-is.“ Loodetavasti nii ka läheb ja see jama saab ometi kord läbi


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.