Kiropraktik 2

 Mul oli teine visiit kiropraktiku juurde pandud. Mõtlesin pool päeva, et ma ei viitsi sinna minna. Jälle pikk sõit, kuid otsustasin seekord ära käia. Seda enam, et võtsin Peetri auto. Tema oma on madalam ja istub paremini teel. Kütust tarbib ka vähem. Suurimaks probleemiks on, et mulle ei jää meelde kus kohas mingi nupp on. Püsikiiruse peale panemine on omaette ettevõtmine. Nimelt suudan ma alati panna piiraja tööle, st ei saa üle teatud kiiruse sõita. Mõnikord, kui ma üksi sõidan, siis ma ei saagi püsikiiruse hoidjat tööle. Tegelikult käib see väga lihtsalt. Seekord suutsin kõigepealt piiraja panna ja peale seda sain õige asja tööle. Ma olen täiesti õppimis võimeline.

 Millised on tulemused peale esimest visiiti. 

1. Kael ei ole kange. Enne oli nii kange, et külje peale keerata ei saanud. 

2. Selg ei valuta nii palju, kui valu ei ole täitsa kadunud.

 3. Hingata saan normaalselt, enne pidin õhku ahmima.

 4. Puusad ei valuta. Viimased ööd olen normaalselt (valutult) magada saanud. 

Seega suhteliselt positiivne tulemus.

 Kuid teine visiit jääb viimaseks. Ma kaalusin seda nii ja naa pidi, pidasin Peetriga nõu. Ja jõudsin otsusele, et mul ei tasu nii kaugel käia. See 200 km igakord sõita on liiga palju.

 Kohale jõudes rääkisin neile oma olukorrast ja nad said aru. Ainukene mida nad soovisid oli, et ma otsiks teise kiropraktiku. Seda teen ma kindlasti. 

Seekord oli teine arst. Keeras mind sõlme ja puusadest käisid raksud läbi. Kohe palju kergem hakkas. Sama tegi ka seljaga, kuid mitte terve selja vaid teatud punktidega. Ma oleks tahtnud tervet selga, kuna ma tunnen, et pinge on seal sees. (Ma olen varem kiropraktiku juures käinud. Ja alati on tehtud terve selg). Selle eest kaelast käisid nii võimsad raksud läbi, et ma kartsin, et hambad kukuvad välja. Laua pealt püsti tõustes oli hea ja kerge olla.

 Nüüd pean vaatama uue koha, kus käia. Ja sinna aja panema. Kindlasti teen seda lähiajal.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.