Käisime hambaarsti juures

 Käisime Gregoriga hambaarsti juures. Eelmine kord käies öeldi, et tal on hambakivi. Ja see tuleb eemaldada. Kuid seda saab teha teises polikliinikus. Aeg pandi kinni ja nii me ootame jäime. Mingi päev helistati ja vahetati aeg ümber. Ikka juhtub. 

Kuna me polnud enne selles polikliinikus käinud, siis läksime natuke varem kohale. Vahel võtab parkimiskoha otsimine päris palju aega. Eriti, kui kiire on. Täna meil kiiret ei olnud ja saime sissepääsu vastu pargitud. Seejärel ei teadnud me, millisest uksest sisse minna. Sinna kuhu parkisime oli EMO sissepääs. Mõtlesime, et vaatame natuke ringi. Üks uks oli, aga see oli kinni ja nool näitas EMO poole. Läksime uksest sisse ja tuli välja, et EMO jääb ühte ossa ja polikliinik teise. Eriarsti vastuvõtule minnes tuleb haigekassa kaart registreerida. Seal on ekraan ja saad teada, kuhu korrusele ja kabinetti tuleb minna. Hambaarsti visiidi kohta sealt infot ei saa. Kuna me ei teadnud, kus on õige kabinett läksin infost küsima. Seal öeldi täiesti ebaviisakalt kabineti number. Täpselt selline tunne jäi, et ma segasin töötajat. Mis teha, kui inimesel on paha tuju.

 Lõpuks jõudsime ukse taha ja jäime ootama. Õde tuli ja kutsus Gregori sisse. Mulle ütles, et kabinet on väike ja ma pean väljas ootama. Lubas mu kutsuda, kui valmis on, et arst saaks rääkida, mis tehti. 

Mul ei olnud selle vastu midagi. Õnneks võib öelda, et meie lapsed ei karda hambaarsti. Nad on väiksest saadik meiega kaasas käinud. Hambaarsti juurde minnes on nad alati kakelnud, kes saab esimesena tooli. Samuti teevad nad alati suu lahti, ei virise ja kannatavad kõik ära. Meie enda arst ütles, et meie lapsi peaks õppefilmis kasutama, kuidas hambaarsti juures käia. Hea küll väiksena oli boonuseks see, et pärast sai valida mänguasja (poistele nt väiksed autod, tüdrukutele nt sõrmused, põrkepallid jne). See oli nende lemmik osa. Muu tuli lihtsalt lasta ära teha. 😆 

 Gregor ütles, et talle meeldib Eestis hambaarsti juures käia. Seal on tal tuttavad arsti. Ja, mis peamine....laes on telekas. Protseduuri ajal saab multikaid, filme jm vaadata. Täiesti rikutud lapsed. 

Ahjah, tänasest visiidist ka. Ühelpool oli 3 hamba peal kivi ja see eemaldati. Teiselpool pidi 2 hamba peal natuke olema. See eemaldatakse järgmisel korral. Ühesõnaga ei midagi hullu. Soovitati igapäev hambaid pesta, Gregor peseb 2 korda päevas. Nojah, magusat soovitati ka vähem süüa. See vaevalt, et õnnestub.

 Gregor ise ütles, et hullu ei olnud. Natuke valus ja ebamugav oli. Ta arvas, et rohkem ta tulla ei taha. Ei pääse ta järgmisest visiidist kuhugi. Seda enam, et praegu tehakse tasuta. Varsti peab selle eest maksma.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.