Dieedile!!!

 Juba mitmes nädal mõtlen, et peaks dieedile minema. Hetkel on kaal enam vähem normaalne püsinud. Kuid viimasel ajal on söömine käest läinud. 

Tegelikult on see söömine juba mõnda aega käest ära olnud. Kõige hullem on see pidev näksimine. 

Täna hommikul mõtlesin, et hakkan asjaga pihta. Algus oli enam vähem, aga siis hakkas aia taha minema. Puhastasin puuvilju ja loomulikult oli mul vaja neid proovida. Lisaks oli liha ahjus ja seda pidin ka proovima, kas on valmis.

 Õhtupoole oli mul lihtsalt igav ja sellepärast sõin. Natuke šokolaadi ei tee ju paha. No hiljem tegin veel pannkooke, need oli küll liiast. 

Aasta alguses õnnestus mul dieedi pidamine päris hästi. Hea küll, siis oli ülekaal. Hetkel on pekki kõigest kõhu peal. Seega tuleb ennast kätte võtta. 

Eelmine kord oli mul kindel päeva plaan ja seda peaks seekord ka järgima. Ma sõin 3x päevas kindlatel kellaaegadel. Vältisin jahutooteid ja magusta (vahel patustasin). Kui söögikordade vahel oli kõht tühi sõin puuvilja. 

Alguses oli raske, kõht oli koguaeg tühi. Mida päev edasi, seda kergemaks läks. Seega tuleb algusest üle saada ja läheb kergemaks. Ma tean, et saan sellega hakkama. Peab ainult tahtmist olema. Ehk on homme just see päev, kui dieediga algust teen.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.