Sa näed ja ei mürista

 Mõni päev ei ole ma kindel kumma ma enne saan, kas närvivapustuse või infarkti. Kogu aeg tuleb ebameeldivusi. Ausõna läheks magama, kuni jamad otsa saavad. Seda vist ei juhtu mitte kunagi. 

 Seekord on teemaks kindlustus. Ma nägin palju vaeva, et eelmise firmaga mitte uut lepingut sõlmida. Ja sain selle lõpuks tehtud.

 Eelmine reede läksin pangakontole, et veearve ära maksta. Ma ei tea täpset kontoseisu, aga enam vähem on mul ettekujutus alati olemas. Summa, mis arve pealt vastu vaatas, ei olnud üldse see, mis arvasin. Päris suur summa oli puudu. Võtsin kontoväljavõtte ja hakkasin uurima. Tuli välja, et eelmine kindlustus oli nende poolt saadetud arve summa maha võtnud. Mis krdi mõttes nagu? Mul lihtsalt ei olnud sõnu. 

 Saatsin neile e-maili, et asjas selgust saada. Helistama ma ei hakanud, kuna ma oleks mitu korda saanud oma probleemi seletada. Ja mul pole tahtmist terve igavik telefoni otsas olla. Täna on teisipäeva ja ma pole mingit vastust saanud.

 Saatsin uue ja veel „vingema“ e-maili. Uskumatu, aga ma sain päris kiirelt vastuse. Tuli välja, et saan/pean tehingu oma pangakontol tühistama. Kusjuures ma pole sellega enne kokku puutunud. Tühistasin tehingu ja natuke hiljem oli raha arvel tagasi. 

Mulle jääb arusaamatuks, miks üldse see raha maha võeti? Ma ju ütlesin, et ei soovi lepingut pikendada. Kui paljud inimesed nii on rahast ilma jäänud? Kõik ei kontrolli ju koguaeg oma kontot. 

Antud kindlustusega ei sõlmi ma mitte ühtegi lepingut rohkem. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.