Nädalavahetuse ootel

 Algas viimane vaba nädal ja pikk nädalavahetus on ootamas. See nädalavahetus on Kataloonia päev. Suur püha, isegi rohi ei kasva ja kärbsed ei lenda. Lisaks on meie küla sügispidu (Festa major), ma ei tea kuidas seda tegelikult peaks nimetama. 

Igatahes toimuvad erinevad üritused, kontserdid, näitused. Põhisündmuseks on 11 septembril toimuvad jooksud. Nii lastele erinevates vanuserühmades, kui täiskasvanutele. See on üks väheseid päevi aastas, kui meie külas pole kuhugi parkida. Kogu maailm tuleb siia.

 Tavaliselt toimuvad 2 ööl diskod. Seekord seda teha ei saa. Üldse tehku seekord mida tahavad, kuna me lähme kodust ära. Tõelised matsid. Ära on mind tüüdanud need üritused. Ja viimasel ajal (alates 2020 märtsist) hoian üldse inimestest eemale. Pealegi on neil üritustel üks jagu käidud. 

Millest algab nädalavahetuse planeerimine? Teiste jaoks teadmisega, et lähme kuhugi. Minu jaoks plaani koostamisega. Kõigepealt tuleb paika panna kuhu minna. Seekord käis see kiirelt, lähme Girona poole. Või nii on plaanis, kuni ööbimine pole broneeritud ei ole miski kindel. Seejärel hakkan ma ööbimist otsima. Ja see võtab vahel vähem, vahel rohkem aega.

 Parima pakkumise otsimise jaoks on mitu erinevat lehekülge. Mina kasutan booking.com, destinia.com, trivago ja veel mõned kohalikud lehed. Hinnad on kohati väga erinevad ja vahel on hotelli enda kodulehel kõige parem hind.

 Mulle see otsimine sobib ja üldiselt leian hea pakkumise. Mõned korrad olen kolinal ämbrisse ka astunud. Midagi hullu pole olnud, aga ma ise pole rahul olnud. Tahan ju leida parima variandi ja, et teised oleks rahul. 

Viimasel ajal on hotellide valik suhteliselt kehv olnud. Seoses viirusega on palju kohad kinni ja lahti olevad on hindu tõstnud. Kuna me see aasta Eestisse puhkama tõenäoliselt ei saa, siis mõtlesime, et võtame hotelli. Lastega käies suhteliselt mugav, eriti koos hommiku ja õhtusöögiga. Uurisin erinevaid hotelle ja leidsin. Tärne 4, arvustused inglise keeles head, hispaania keeles keskpärased. Jätkuvalt ei suutnud ma otsustada, mida teha. Võtta või mitte? Suureks miinuseks oli parkimise puudumine. Kuna me oleme seal piirkonnas enne olnud, siis on teada kuidas seal parkimisega on. Hakkasin juba broneerima, aga viimasel hetkel loobusin. 

Õhtul mõtlesin uuesti otsima hakata. Miks ma ei võiks kohe broneeringut teha ja korras? Ei ma pean otsima pikalt. Leidsin ühe apartemendi, tundus olevat hea koht. Arvustused kõik head, asu koht samuti, parkimise leiab ehk. Lisaks kõigele on hind poole odavam, kui hotellis. Kokkuvõttes ei tule nii palju odavam, kuna lisanduvas söögikulud. Kuid me ei sõltu kellaaegadest. Hotellis oleks olnud üks tuba, seal on 2 magamistuba, elutuba, köök. Minu meelest meie jaoks parim pakkumine. Igatahes broneerisin ära. Eks reedel näeb kas tegin hea otsuse. Ma loodan, et tegin.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.