Korvpall

 Täna oli selle hooaja esimene korvpallimäng. Ja, mis peamine see toimus kodus. Seega polnud kaugele vaja minna. 

 Võrreldes eelmise hooajaga on meie meeskond muutunud. Meie pikad poisid ei saa enam mängida, kuna nad on liiga vanad. Siiani oleme mänginud vanemas grupis. Kuid nüüd saavad poisid mängida omavanustega. 

 Spordimajja minnes nägi Peeter vastas meeskonna mängijat. Suur ja pikk poiss, õnneks üks ja ainus. Uh kergem hakkas. 

 Esimene pall hüpati lahti ja meie poisid said selle endale. Esimene rünnak ja pall korvis. Braavo. Vastastel rünnakud ebaõnnestusid või ei läinud pall sisse. Meie poistelt täpsed tabamused.

 Eriti uhke olin ma Gregori üle, kes tegi 3 korvi. Seega sai käe valgeks.

 Esimesed 30 minutit läks mäng meie poistel väga hästi. Edu oli piisav ja, siis lasti ennast lõdvaks. Eksiti rünnakutel, pall ei läinud sisse. 5 minutit enne lõppu juhiti 7 punktiga. Ühe korvi said nad sisse. Kuid vastased sattusid hoogu ja hakkasid korvi tabama.

 30 sekundit enne lõppu juhtisime 1 punktiga. Meie pall, mööda. Vastasele tehti viga ja nad said vabavisked. Mõlemad läksid mööda. Viimased sekundid venisid, kusjuures terve mäng oli aeg kiirelt läinud. Lõpuks kõlas päästev kell. Meie poisid võitsid 1 punktiga. Uhh, närvid olid viimastel sekunditel täiesti läbi. Ei teagi kumb on hullem, kas mängida või pealt vaadata. Igatahes hooaja algus oli positiivne. Järgmine nädal juba uus mäng, uue vastasega.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

14.05.2014

Puhkusele sõit.

Madrats 2.